Nakon godina šikaniranja Dujmović dobio emisiju na HRT-u

Dujmović od nedjelje kreće sa emisijom na HTV-u!

Nakon nebrojenih godina šikaniranja i odbijanja, novinar i publicist Tihomir Dujmović od ove nedjelje kreće s redovitom autorskom emisijom na HTV-u pod nazivom „Iza zavjese“.

Emisija će se baviti analizom recentnih političkih događaja te će pokušati zaviriti ‘iza zavjese’ svih događaja tražeći odgovor na pitanje što se zapravo krije iza nekog nominalno znanog i poznatog političkog poteza ili događaja.

U prvoj emisiji njegovi gosti će biti dva bivša urednika dnevnih novina: Josip Jović, bivši glavni urednik Slobodne Dalmacije i današnji kolumnist u toj novini, te Branko Mijić, bivši glavni urednik Novog lista i isto tako ,današnji kolumnist tih novina.

Gosti će se mijenjati svakih mjesec dana, a u svakoj emisiji će biti i jedno javljanje uživo s dodatnim komentarom.

U prvoj emisiji telefonski će se uključiti admiral Davor Domazet Lošo.

Svaka emisija će analizirati tri udarne teme iz proteklog tjedna i pokušat će ih osvijetliti iz ugla koji se uglavnom prešućuje.

Jedna od tema prve emisije će biti odgovor na pitanje trebaju li manjine sudjelovati ui izvršnoj vlasti, zbog čega je po tom pitanju Milorad Pupovac gotovo neobuzdano agresivan, da bi se potom analizirala i iskustva drugih europskih zemalja.

Emisija se emitira uživo nedjeljom u 8 45, a repriza će se emitirati na HTV 4 navečer u 20 05.

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content