NEUGODAN VRHUNAC PREDIZBORNE KAMPANJE: Građani Rijeke cijeli dan SDP-ovcima predbacivali da su opljačkali i uništili grad!

Foto: fah

Jedan muškarac je u ponedjeljak poslijepodne u Matuljima napao Zorana Milanovića, šefa SDP-a. Čelnici SDP-a su bili na kavi s građanima, a onda je jedan muškarac počeo vikati Milanoviću da je “šaka jada” i krenuo je na njega.

Fizički kontakt je spriječilo Milanovićevo osiguranje, a muškarca koji je vikao je privela policija, piše Novi list.

Predsjednik SDP-a nije htio komentirati ovaj incident, koji je uslijedio nakon što su u jutarnjim satima članovi riječke skupine građana “Pokret otpora” prosvjedovali ispred prostorija gradskog HSU-a u vrijeme dolaska predstavnika Narodne koalicije, nakon čega ih je na kratki razgovor primio predsjednik SDP-a Zoran Milanović, a po završetku je jedan od prosvjednika nasrnuo na Željka Jovanovića gurajući ga rukama.

Naime, aktivist Milivoj Antolović nasrnuo je na prvoga na listi u VIII. izbornoj jedinici – Jovanovića, gurajući ga rukama dok je izlazio iz prostora. Reagirali su zaštitari koji su ga odvukli na stranu.

Antolović je zatim krenuo za Jovanovićem i na ulici. Vikao je za njim, a Jovanović mu je rekao: “Mićo, smiri se, ne radi gluposti, pa zajedno smo išli u školu, znamo se. Ako se itko borio protiv korupcije, znaš da sam to bio ja.” Pružio mu je ruku i potapšao ga po ramenu, a Antolović ga je navodno odgurnuo uz povike da je SDP opljačkao i uništio grad.

Jovanović ga više nije uspio primiriti pa se udaljio, a policija je doslovno odnijela Antolovića u policijsku postaju, piše 24sata.

Osim Željka Jovanovića, u drugom je fizičkom okršaju na riječkoj tržnici sudjelovao i riječki gradonačelnik Vojko Obersnel.

Nakon što je pripadnica Pokreta otpora napala Željka Jovanovića brojnim uvredama, između ostaloga ga nazvavši i ‘g**nom’, on joj je pokušao istrgnuti kišobran.

Cijela situacija nasreću nije dalje eskalirala, a Obersnel ju je ironično i uz osmijeh nastavio poticati da nastavi s uvredama i optužbama, prenosi 24 sata.

Izvor: narod.hr/24sata.hr/novilist.hr

Odgovori

Skip to content