NEVJEROJATNO Falsificiranje dokumenata? U cirkus oko Živog zida uključila se i policija

FOTO: Hanza Media

Drama u Živom zidu se ne stišava! Svađa koja mjesecima vrije među članovima Živog zida i njihovim odmetnicima, a svodi se na pitanje tko je što od dokumentacije o radu stranke falsicificirao, kako se troši stranački novac, kulminirala je obračunom stranačkih i privatnih partnera Hrvoja Runtića, jednog od supredsjednika i Mihaele Varge s Vladimirom Palfi. U međuvremenu se i pojavila informacija da je Ivan Vilibor Sinčić (neuspješno) pokušao osnovati novu stranku. On kaže zbog ‘pravnih zamrzlama’, a Runtić je rekao da je to zbog novca kojeg bi Vilibor od zastupničke naknade pospremio na račun stranke.

Sve je otišlo tako daleko da se u slučaj uključila i policija. Tako je novopečeni zastupnik Ivan Pernar dobio poziv na obavjesni razgovor na policiju, a kako se nije odazvao, iz policije su mu zaprijetili prisilnim dovođenjem. Naravno, to je bio veliki udar na ego saborskog zastupnika, koji je preko Facebooka poručio svima kako nema vremena za gubljenje.

– Prijete mi iz policije prisilnim dovođenjem jer se nisam odazvalo na razgovor Sanji Jugec Peer, gospođo Peer, tko ste vi da prijetite saborskom zastupniku prisilnim dovođenjem. Nema šanse da ću vam se odazvati jer su optužbe protiv mene lažne i nemam vremena za gubljenje – napisao je Pernar.

Prijete mi iz policije prisilnim dovođenjem jer se nisam odazvalo na razgovor Sanji Jugec Peer, gospođo Peer, tko ste vi…

Gepostet von Ivan Pernar am Donnerstag, 15. September 2016

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content