VAŽNO JE TKO GOVORI Kosor: Sretan sam što Glasnović više nije dio naše većine i HDZ-a

Foto Arhiva HANZA MEDIA

Darinko Kosor svojevremeno je govorio kako je ponosan na činjenicu svoga predsjednikovanja Gradskom konferencijom Saveza socijalističke omladine Hrvatske Zagreba (Gradska zajednica općina Zagreb), kojoj je bio zadnjim predsjednikom.

Danas je taj isti Darinko Kosor predsjednik HSLS-a, koji na upit o događajima na Filozofskom fakultetu i istupu Željka Glasnovića kaže: “To su istupi iz 19. stoljeća. Imati istup gdje ćeš ‘pendrekom ići na studente’ jer se bore za svoja prava… Moram reći da sam sretan što Glasnović više nije dio naše većine i HDZ-a”. 

Svatko se češe tamo gdje ga svrbi pa nije teško zaključiti zašto Kosor ovako govori o hrvatskom generalu Željku Glasnoviću, koji se žestoko bori upravo protiv ovakvih poput Kosora. 

Inače, Kosor je ovo kazao komentirajući za N1 televiziju pregovore Mosta i HDZ-a, dodavši da će na današnje konzultacije s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović njegova stranka ići samostalno, a da tako idu i sve ostale stranke, bez obzira na to jesu li u eventualnoj budućoj vlasti ili u oporbi. 

 

 

Odgovori

Skip to content