VEĆ JE POČELO? Kaos u Živom zidu: ‘Sinčić ne smije zucnuti!

Foto: FAH

Veliki sukob u Živom zidu: ‘Palfi kontrolira cijelu stranku, Sinčić ne smije zucnuti! Vidjela sam najgnjusnije stvari…’

Premda su strani mediji komentirajući rezultate parlamentarnih izbora u Hrvatskoj Živi zid proglasili najvećim iznenađenjem, stranku očito potresaju trzavice od kojih se ne mogu suzdržati ni na društvenim mrežama, piše Jutarnji list.

Međusobne su optužbe krenule već u lipnju nakon što se Siniša Gabrić proglasio novim predsjednikom Živog zida, a prethodno optužio predsjednika stranke Ivana Vilibora Sinčića da je zajedno s Ivanom Pernarom i Vladimirom Palfi privatizirao Živi zid.

U izbornoj je noći Mihaela Varga, članica Središnjeg odbora Živog zida kojoj je izmaknuo saborski mandat, na svojoj stranici na Facebooku iznijela prilično teške optužbe na račun Vladimire Palfi, Sinčićeve zaručnice, ali i same stranke.

Varga nije rezultate izbora čekala u stožeru jer je kako kaže ‘u proteklih nekoliko tjedana svojim očima vidjela najgnjusnije stvari koje su sramota za stranku. Toliko gnjusne da je trojac jednak onima protiv kojih govore sve ove godine.’ Osim toga nije se složila s odlukom stranke da slavlje priredi u hotelu Antunović.

‘To se kosi s mojim uvjerenjima. U državi u kojoj je toliki broj doslovno gladnih ljudi, ja kao predstavnica pokreta otpora nemam što tražiti među tajkunima i oportunistima, izdajnicima i ponekim kriminalcima… Živjela Hrvatska u kojoj će i sirotinja ponovo postati srednji sloj, a u kojoj će se u hotelu Antunović smradovi gušiti u vlastitom smradu.’

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Odgovori

Skip to content