EVO ŠTO SMO DOBILI: Predsjednik HND Leković hvali Obuljen i oštro kritizira Hasanbegovića

Saša Leković, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, komentirao je na svom Facebook profilu izbor ministrice kulture. Prenosimo njegov status:

“Čovjeka se cijeni po znanju, iskazanim namjerama, pokazanom trudu i na kraju, ali nikako najmanje važno – po rezultatima rada. To vrijedi i za ministre.
Dakle, kakva će ministrica kulture biti Nina Obuljen tek ćemo vidjeti. No, njezin životopis nedvojbeno ukazuje na to da je za ministarsko mjesto na svaki način neusporedivo kvalificiranija od svog prethodnika.
On to očito ne misli. Na kraju svog kratkog a predugog mandata imenovanje nasljednice komentirao je izjavom tipa ‘zna se kojem ona društvu pripada’.
Time je, kao i obično, Zlatko Hasanbegović rekao o sebi više nego o onome kojega je htio uvrijediti. Gdje on pripada sasvim je jasno. U povijest u kojoj će ostati zabilježen kao najnekulturniji ministar kulture koji se Hrvatskoj ikada dogodio.”

Jasno je da su Leković i svi slični njemu trenutačno u pravoj ekstazi, jer im je ‘Plenki’ izborom Obuljen za ministricu jasno poručio da mogu biti mirni. A kad su oni mirni, nama se ne piše dobro. Ostaje nam borba, možda još žešća nego prije, za hrvatsku Hrvatsku.  

1 comment

  1. Mario

    Pazi ti čede, neradnik i piskaralo postao ideolog i glasnogovornik HND-a (a ne SND-a) pa sad svršava što je još jedno njihovo govno isplivalo na površinu nikad mutnije vode. Oni su uvijek bili ugroženi i vikali Drž’te lopova, a njihov ideolog i bukač danas u Hrvatskome Državnom Saboru mrtav hladan izjavljuje da “ne bi poželio Hrvatima u Srbiji takva manjinska prava kakva imaju danas Srbi u Hrvatskoj”?!? Naravno da ne bi, jer to nikad nitko nigdje nije dobio, nemaju to ni Hrvati u tzv.R.S. a kamoli u Srbiji. Oni Hrvatima žele i uvijek su željeli samo istrebljenje, ta bolesna mržnja vuče se još od Garašanina 1844., pa preko ustanka Srba u BiH 1876., atentata u Sarajevu 1914., ustanka četnika u Srbu 27.7.1941., genocida u Vukovaru 1991. i uvijek protiv Hrvata i RH i u BiH, gdje do 1690. nije bilo Srba, a ni muslimana prije 1463. Dakle, dragi moji Hrvati, izgleda da nam stvarno predstoji borba žešća nego 1991.

Odgovori

Skip to content