HOLLYWOODSKI PREOKRET U AMERICI: FBI pokrenuo istragu protiv Clinton, Trump već likuje!

Hillary Clinton i Donald Trump FOTO: Reuters

‘Pravda će konačno biti zadovoljena!’

WASHINGTON – Direktor FBI-a James Comey objavio je danas kako agencija ponovno pokreće istragu vezanu uz e-mailove predsjedničke kandidatkinje i bivše državne tajnice Hillary Clinton. Ova odluka dolazi samo 11 dana prije američkih predsjedničkih izbora i neizvjesno je kako će na njih utjecati.

U pismu članovima Kongresa, Comey je rekao kako je FBI doznao za e-mail koji je ‘bitan za istragu’ dok su istraživali nepovezani slučaj.

Njen protukandidat Donald Trump već je komentirao najnoviji razvoj događaja na predizbornom skupu u New Hampshireu.

– FBI je ponovno otvorio slučaj njezinog kriminalnog i ilegalnog ponašanja koje ugrožava sigurnost Sjedinjenih Američkih Država, kazao je.

– Imam veliko poštovanje za činjenicu da su FBI i ministarstvo pravosuđa spremni pokazati hrabrost i ispraviti stravičnu grešku koju su počinili. To je bilo veliko izigravanje pravde koje je američki narod dobro razumio. I sada se svi nadaju kako će biti ispravljeno, rekao je Trump.

FBI je već istraživao e-mailove Hillary Clinton, koja je potencijalno osjetljive informacije spremala na privatnom e-mail serveru dok je bila državna tajnica.

Izvor: jutarnji.hr

Odgovori

Skip to content