Izborna namještanja: Procurili dokazi da je Hillary Clinton dobivala pitanja prije intervjua

Foto: fah

Hillary Clinton je dobila sva pitanja prije intervjua kod Stevea Harveyja, piše Washington Free Bacon objašnjavajući da je “procurio” dopis u kojem stoji da su tjedan dana prije intervjua kod poznatog televizijskog voditelja u Hillarynu kampanju stigla pitanja koja joj je Harvey postavljao u emisiji emitiranoj 17. veljače.

“Steve je poznat kao voditelj koji se maksimalno trudi udovoljiti svojim gostima, tako da smo s producentima emisije radili na koordinaciji scenarija i formata emisije”, napisala su dvojica Clintonovih pomoćnika tjedan dana prije intervjua.

Dopis je poslala glasnogovornica kampanje Karen Finney i članica komunikacijskog osoblja Betsaida Alcantara, a objavljen je na stranici DCLeaks.com, piše The Hill.

Inače, pitanja su se ticala Clintonove unuke, kakvu pizzu voli i što misli o kontroli oružja. U dopisu je stajalo da je riječ o laganijim temama, te da Steve neće zadirati duboko u detalje.

Koordinirali su i o kojim dijelovima Hillaryine biografije će raspravljati u studiju, te je dogovoreno koje će se fotografije Hillary iz djetinjstva prikazivati na ekranu za vrijeme njezina gostovanja, iako je ona djelovala potpuno iznenađeno kad su se pojavile u emisiji.

Tjedan dana nakon intervjua, Harvey je podržao Hillary u predsjedničkoj utrci.

Izvor: narod.hr/thehill.com

Odgovori

Skip to content