NAJVEĆE ULAGANJE U HRVATSKU: Nevjerojatna turistička atrakcija

S početkom sezone 2018. godine, jedna od najljepših hotelskih pozicija na Mediteranu, ona s koje pogled puca prema staroj rovinjskoj gradskoj jezgri s jedne, i Zeleni otok (otok sv. Katarina) s druge strane, napokon će dobiti i hotelske kapacitete kakve zaslužuje.

Nije slučajno riječ o najvećoj turističkoj investiciji koju će Hrvatska dobiti sljedeće godine, rušenju starog i izgradnji potpuno novog hotela Park u Rovinju, pothvatu vrijednom nešto malo manje od 600 milijuna kuna, a čiji je značaj potvrđen i na ovotjednoj sjednici tehničke Vlade.

Ona je u četvrtak, naime, odabrala dva projekta s liste investicijskih projekata koji su nakon godina čekanja napokon proglašeni strateškima, a među kojima je i hotel Park rovinjske hotelijerske kompanije Maistre. Njegovom realizacijom ova će tvrtka, potvrdili su nam to iz kompanije, dovršiti uređenje ekskluzivne zone Monte Mulini, u kojoj već sada posluju odlični i hvaljeni Maistrini hoteli Lone i Monte Mulini, a čak 30 milijuna kuna Adris grupa tamo je uložila i u preuređenu šetnicu Mulini Beach, koja je otvorena građanima i koja je itekako podigla vrijednost cijele te mikrolokacije.3lhd_202_hotel_park_exterior_aerial_view_render_by_3lhd_02

“Ohrabruje činjenica da je Vlada prepoznala izvrsnost našeg projekta i korisnost naših investicijskih napora za širu zajednicu. Riječ je o projektu vrijednom gotovo 600 milijuna kuna, koji će otvoriti stotinjak novih radnih mjesta”, izjavio je predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović za Jutarnji list .

Interes javnosti za iznimno vrijednu Adrisovu investiciju ne jenjava otkako je ova kompanija najavila kako će za potrebe izgradnje hotela Park u potpunosti srušiti staru hotelsku zgradu, koja će u listopadu ispratiti svoje posljednje goste te će potom biti sravnjena sa zemljom, a na njoj će za dvije godine izrasti jedan od najljepših i najzanimljivijih hotelskih kapaciteta u zemlji.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Odgovori

Skip to content