NALJUTILA IH MOLITVA: Zlo se budi – razjarene, gole, agresivne i primitivne!

S obzirom na agresiju koja je od pojedinaca usmjerena na molitelje u Hrvatskoj, ne možemo se ne zapitati očekuje li nas u budućnosti ovo?

Agresija, bacanje kamenja, pljuvanje, razbijanje, necivilizirano ponašanje, golotinja – sve to zajedničko je argentinskim feministiciama koje zagovaraju pravo na abortus ispred Katedrale Gospe od svete krunice u Argentini. Riječ je o već tradicionalnom prosvjedu pod nazivom Nacionalni kongres žena u kojemu na vidjelo izlazi sva neciviliziranost, jad i bijeda onih koji su na strani smrti!

Posljednjih godina tako smo svjedočili zastrašujućim scenama ispred ove katedrale, gdje su ‘moderne’ žene muškarcima koji su molili, potpuno obnažene prilazile, pljuvale ih, gađale kamenjem, te se trljale o njihova tijela, palile lutke i izvodile ‘rituale’ koji su kasnije poprilično zataškani. Ove godine feministice su opet napale ljude koji su molili, a zbog izazvanih nereda neke su po prvi puta završile u pritvoru!

Ove žene zastupaju sve žene svijeta? I ne baš. Riječ je o radikalnoj feminističkoj agresivnoj manjini koja se bori protiv katolika i njihovog iznošenja istine da je svaki život vrijedan. Mržnja feministica prema životu i moliteljima okupljenim oko katedrale, svake godine izvire van u obliku dijaboličnih napada. Jadnice bez svijesti, savjesti i mozga, ustrajne su u službi kulture smrti.

S obzirom na agresiju koja je od pojedinaca usmjerena na molitelje u Hrvatskoj, ne možemo se ne zapitati očekuje li nas u budućnosti ovo?

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content