BUJICA: Šokantni podatci o kandidatu za pomoćnika Nine Obuljen; trebalo je rušiti Hasanbegovića da Čedo može doći do funkcije!

“Sve je jasno; trebalo je srušiti Hasanbegovića, dovesti Ninu Obuljen i sada Čedo Višnjić može biti pomoćnik ministrice”, izjavio je u jučerašnjoj Bujici Ivica Pandža – Orkan, umirovljeni pukovnik HV-a i jedan od najupućenijih časnika u ratne događaje na području Banovine i Korduna.

“U vojno – redarstvenoj operaciji ‘Oluja’ zarobili smo Dubravka Papića, terorista koji nam je rekao sve o Čedomiru Višnjiću”, prisjeća se Pandža gostujući u Bujici: “10. kolovoza zarobili su ga pripadnici 14. Domobranske pukovnije iz Slunja. Dubravko Papić je srpski terorist iz 13. pješadijske brigade ‘Srpske vojske Krajine’ iz 21. kordunaškog korpusa. I on je iz Donjih Dubrava, kao i Višnjić, s kućnog broja 55. Kada smo ga pitali za događaje u Donjim Dubravama, on je samo potvrdio druge iskaze i brojne dokaze o ratnim aktivnostima Čedomira Višnjića. Naše službe očito ne zanima tko će biti pomoćnik ministra u Hrvatskoj i to što je surađivao s četničkim teroristima! Briga nekoga što je poginulo 25.000 ljudi u Domovinskom ratu i što mnoge majke na Svi svete neće imati gdje zapaliti svijeću, jer još uvijek traže svoju djecu”, rekao je Orkan.

Pogledajte cijelu Bujicu:

Odgovori

Skip to content