POGLEDAJTE ODLIČAN NASTUP DAVORA DOMAZETA-LOŠE U BUJICI

Pupovac je na saborskom Odboru za Ustav izjavio: “Ne postoji praksa, ne postoji zakonski okvir po kojem bi kokarda, koju nose sljedbenici četničkog pokreta, bila sankcionirana u našoj zemlji!”

Na skandaloznu Pupovčevu izjavu baš nitko nije reagirao, a Lošo je i to komentirao: – Taj isti Pupovac nosio je žutu vrpcu po Saboru i nitko nije reagirao. Netko mu je trebao reći: “Dajte gospodine, stanite malo!” Da ovako nešto izjavi u parlamentu neke druge zemlje pripadnik nacionalne manjine – nezamislivo je. Netko takav drugdje ne bi mogao biti zastupnik, a kamoli da još dijeli lekcije naciji!

Admiral Lošo je po prvi puta javno govorio o svojoj novoj knjizi – Hrvatskoj geopolitičkoj strategiji za 21. stoljeće koju je nazvao „Hrvatsko njihalo“ i koju će u u utork promovirati u Hrvatskom generalskom zboru.

PRIJE TRI GODINE: SRPSKI MINISTAR OTEO STUDENTICI BOCU JANE I BACIO U SMEĆE!

Osvrnuo se na medijsku „petu kolonu“ kroz napuhani „slučaj čokoladice“. Prozvao je zagrebačke medije predvođene Indexom (Bujanec ih zove „Imbex“) da rade po nalogu Beograda.

Bujica je podsjetila da je još prije tri godine srbijanski ministar pravde Nikola Selaković tijekom predavanja, na Pravnom fakultetu u Beogradu, usred govora, oteo bocu Jane jednoj studentici i bacio je u smeće, uz opasku da treba piti srpsku vodu!

Pogledajte cijelu emisiju:

Odgovori

Skip to content