ODLIČAN KOMENTAR NA GAY HAJKU PROTIV HRT-a Poruka licemjerima: paradirate, etiketirate, prigovarate…

Predsjednik Udruge za promicanje obiteljskih vrijednosti ‘Blaženi Alojzije Stepinac’ i aktivan član građanske inicijative ‘U ime obitelji’ Krešimir Miletić na Facebooku se osvrnuo na halabuku oko HRT-ova priloga o smrti Georgea Michaela u kojem se spominje homoseksualna orijentacija svjetski poznatog pjevača.

“Eto, doživio sam i to. Da ekipa koja je svoj život svela na svoju seksualnu orijentaciju, sve do razine profesije, ima nešto prigovarati HRT-u što je za jednog homoseksualca rekao baš to da je bio homoseksualac, jer je ružno da se pored svih ostalih kvaliteta koje je imao George Michael govori o njegovoj seksualnosti. Pa baš vi paradirate po Zagrebu, Splitu, portalima koje plaćaju porezni obveznici, da bi svi znali da ste pederi, lezbe i to pored svih drugih kvaliteta koje imate. Vi ste svoj život sveli na homoseksualizam.

Ajde da ne spominjem kako ste baš vi najglasniji u etiketiranju Blanke Vlašić, sestara Husar, Nine Badrić, Željke Markić, Marijane Petir ili Hasanbegovića upirući prst u halucinogene nepostojeće kvalifikacije, ističući baš uvijek tek tu svoju izopaćenu sliku o njima, naspram svega onoga lijepoga što su postigli ili jesu u svojim životima.
Neka vas je sram, licemjeri”, napisao je Miletić na Facebooku.

Eto, doživio sam i to. Da ekipa koja je svoj život svela na svoju seksualnu orijentaciju, sve do razine profesije, ima…

Gepostet von Krešimir Miletić am Dienstag, 27. Dezember 2016

3 comments

  1. tom

    Homoseksualci su glasači ljevice, dakle to je političko pitanje.

  2. jagoda

    Oni su profesionalni pederi i lezbijke PO POTREBI : Kad treba promocija – HVALE SE TIME , a kad ih neko predstavi na isti način STIDE SE TIME ! DAJTE ODLUČITE SE STIDITE LI SE ILI SE PONOSITE !

Odgovori

Skip to content