Pročitajte što je Pupovac uradio novinaru portala Direktno.hr

Izvor slike: Dražen Prša

U Novom Sadu, povodom 25. godišnjice razaranja Vukovara, postavljena je izložba ‘Vukovar – ubijanje jednoga grada’. Nepoznati počinitelji porazbijali su u ponedjeljak šest izloga u kojima su se nalazile umjetničke fotografije. Za Direktno.hr to je komentirao saborski zastupnik i predsjednik SNV-a Milorad Pupovac.

“Kako bi čovjek mogao komentirati vandalizam nego da izrazi žaljenje, ogorčenje i osudu”, odgovorio je Pupovac pristojno na pitanje novinara portala Direktno.hr.

A potom na sljedeće pitanje, da slučaj devastacije izložbe o Vukovaru u Novom Sadu prokomentira u odnosu na konstantne prozivke iz Srbije o navodnoj ‘refašizaciji Hrvatske’ (o čemu je službena vlast Srbije u više navrata javno govorila) – Pupovac je grubo odbrusio: “Naučite se svom poslu! Ono što ste me tražili – to sam Vam rekao” i spustio slušalicu.

“Željeli smo s Pupovcem porazgovarati i o napetim odnosima Hrvatske i Srbije, ali, na žalost, u tome nismo uspjeli”, zaključuju novinari s portala Direktno.hr.

 

1 comment

  1. Dalibor Španić

    Ne zamjeram pupovcu što vam je odbrusio, Nego zamjeram vama, što govno četničko molite za izjavu a on vas svaki put isprda i neka. Kad podilazite četniku!!!

Odgovori

Skip to content