Torcida poslala jasnu poruku zagovornicima takozvane balkanske lige (video)

Foto: dalmatinski portal

Poljudom se orilo ‘Vukovar, Vukovar’ i ‘Za dom – spremni’

Hajduk i Dinamo na Poljudu su odigrali neizvjestan derbi, ali i derbi koji je igran u naelektriziranoj atmosferi, uz bakljadu, isključenje igrača Hajduka i na kraju zasluženu pobjedu modrih u sudačkoj nadoknadi. Kako o samoj utakmici i suđenju na utakmici pišemo na drugom mjestu napomenimo da je navijačka skupina iz Splita jasna u svojim stavovima.

Naime, Torcida je poslala jasnu poruku onima koji zagovaraju takozvanu balkansku ligu od koje bi najviše štete imali hrvatski klubovi i hrvatski nogomet. Zašto se udruživati u ligu s onima koji ne nose nikakvu kvalitetu s obzirom na činjenicu da je hrvatski nogomet za koplje ispred nogometa koji se igra u svim ostalim državama nastalim raspadom bivše Jugoslavije? UEFA je jučer također poslala poruku onima koji forsiraju nova udruživanja. Ukratko, UEFA ne stoji iz takvog projekta. Barem za sada.

https://youtu.be/-KSzx0_cTs8

Poljudom se u jednom trenutku zaorilo “Vukovar, Vukovar” i “Za dom spremni”, a navijači Hajduka podigli su transparent “Bratimljenje nije opcija. Torcida protiv Yugolige”. Momci sa sjevera mahali su zastavama HOS-a.

Neki mediji tvrde da Hajduk čeka teška kazna zbog sporadičnog skandiranja “ubij Srbina” te “Srbe na vrbe…”

Inače, navijači Hajduka su podsjetili javnost na nepoštivanje Zakona o sportu.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content