Gospodo političari tko će zaštititi nas od velikosrpske politike?!

Vama smo gospodo izborili državu kojom danas vladate, tražimo li previše ako želimo mirno i dostojanstveno živjeti u njoj? Pada li nekome od vas na pamet kako se osjećamo dok slušamo gotovo svakodnevno velikosrpsku retoriku u hrvatskom medijskom prostoru, istu onu retoriku koju smo slušali početkom 90-tih prošlog stoljeća, nakon koje je uslijedila krvava agresija.

Sjećate li se gospodo tih dana koje je većina vas diplomatski izbjegla u sigurnosti europskih metropola, a većina nas provela u rovovima? Nemojte nam više prodavati priče o toleranciji jer sve smo ovo već jednom vidjeli. Srbija nije tek jedna od susjednih zemalja s kojim imamo neke nesporazume nego država agresor koja još uvijek nije doživjela nikakvu katarzu niti će ju u skorije vrijeme doživjeti.

Ne bojimo se mi gospodo ni Srba ni Srbije jer s njima smo priču završili još 95., ali se bojimo vas, vašeg beskičmenjaštva, podaništva i kukavičluka. Ima li među vama barem jedan koji je sposoban obraniti čast i dostojanstvo hrvatske države, barem s približno onoliko žara kakvim smo mi branili njenu slobodu?

Ako već nemate domoljublja imate li barem one elementarne muške časti da ne dopustite da vas gost provocira u vlastitoj kući i to nakon što vam je tu istu kuću već jednom zapalio a vi mu oprostili kao da nije ništa bilo. Vidite li opet plamen oko kuće ili ćete se nastaviti češljati kao babe?

Čak bi i babe, kojima se moramo ispričati jer ih uspoređujemo s vama, istog trena napustile skup na kojemu se otvoreno propagira velikosrpska politika. Usred Zagreba! A vi gospodo plješćete! Kako vas nije sram!

Predsjedništvo UHB RH

Odgovori

Skip to content