Klub zastupnika SDP-a prijeti istražnim povjerenstvom zbog Predsjednice

Idućeg tjedna počet će se prikupljati potpisi za zahtjev za izglasavanje nepovjerenja Pavi Barišiću

Saborski zastupnici SDP-a idućeg će tjedna početi prikupljati potpise za zahtjev za izglasavanje nepovjerenja ministru znanosti, obrazovanja i sporta Pavi Barišiću.

Dogovoreno je to jučer na saborskom Klubu zastupnika SDP-a na kojemu je jedna od tema bio i put predsjednice države Kolinde Grabar-Kitarović u SAD.

– To je velika tema i mi ćemo svakako inzistirati na svim odgovorima vezanima za taj put koje hrvatska javnost još uvijek ne dobiva. Nije isključeno da ćemo, u slučaju da odgovore ne dobijemo, zatražiti i osnivanje saborskog istražnog povjerenstva da bi se taj slučaj do kraja rasvijetlio – kaže jedan saborski zastupnik iz SDP-a.

Na Klubu se razgovaralo i o okruglom stolu koji će stranka o Ini i HEP-u organizirati idućeg tjedna na koji će pozvati stručnu javnost i na kojem će se pokušati naći najbolji model kako vratiti Inu u hrvatske ruke bez prodaje HEP-a.

Zastupnici su na Klubu upoznati i s prijedlogom novog poslovnika Kluba zastupnika SDP-a koji bi trebao biti donesen do kraja mjeseca.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content