MIŠETIĆ Iza napada na Predsjednicu stoje Udba i KOS: Prava je tragedija poslije velikana Tuđmana birati Mesića i dati vlast spodobi Vesni Pusić!

U emisiji Bujica Bosiljko Mišetić komentirao je bilješku veleposlanstva RH u SAD-u o radnom posjetu predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović Americi.

Predsjednica je u prvi plan gurnula problem opstojnosti Hrvata u BiH i potpuno je svjesna da stabilnost ovih prostora ovisi o stabilnosti Bosne i Hercegovine. A stabilnost BiH ovisi o položaju Hrvata unutar nje. Zalaganje predsjednice Grabar – Kitarović za poboljšanje položaja Hrvata u BiH i njihove opstojnosti te osiguranja suverenosti, zajedno sa preostala dva naroda, je borba za cjelovitu i europsku Bosnu i Hercegovinu. BiH je potrebno pod hitno vratiti u eurospki civilizacijski krug – komentirao je Mišetić.

„Vidite kako se Predsjednicu počelo orkestrirano napadati zbog te tzv. privatne posjete,“ rekao je Bosiljko Mišetić te nastavio: „To nije slučajan napad. To je politika realizacije programa SANU-a! Na svaki se način želi destruirati Hrvatsku i njezine čelne ljude. Iza napada na Kolindu Grabar – Kitarović stoje srpski interesi, ali i ostaci Udbe i KOS-a!“

Pogledajte još jednu odličnu Bujicu!

Odgovori

Skip to content