Tko je tu poremećen? Visković za Novu godinu izvrijeđao Glasnovića

‘Nisam neki stručnjak za psihijatriju, ali ovaj (što ono – general?!) doista boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja’, napisao je Visković, a prenosi direktno.hr

Ljevičarski aktivist Velimir Visković na samu Novu godinu izvrijeđao je nezavisnog saborskog zastupnika Željka Glasnovića.

Povod za grube riječi bila je Glasnovićeva Facebook objava uoči Nove godine.

Podsjetimo, Glasnović je u svojoj novogodišnjoj čestitki napisao da “neokomunističke snage i ostaci te pete kolone još sprječavaju proces pomirbe i istine koje su provele druge postkomunističke zemlje u EU. Oni i dalje blokiraju svaki pokušaj rasvjetljenja (lustracije) koja bi pretvorila Hrvatsku u modernu državu. Nužno je da se u Hrvatskoj formira institut za istragu komunističke zločina i da se zabrani djelovanje stranaka kao SDP, koji su se samo formalno odrekli zločina najveće kriminalne organizacije u ovom dijelu Europe, tj. KPJ”.

Dodao je i to kako je “krajnje vrijeme da plasiramo dobar lijevi kroše peto-kolonašima u Hrvatskoj. Politika je kao boks, protivnik se mora nokautirati. Moramo biti svjesni da još živimo u nekoj vrsti UDBAško-komunističkog kalifata”.

Visković je Glasnovićevu objavu komentirao na svoj način:

“Nisam neki stručnjak za psihijatriju, ali ovaj (što ono – general?!) doista boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja paranoidnog tipa! Čovječe, liječi se!“, napisao je Visković na svom Facebook profilu, prenosi direktno.hr.

https://www.facebook.com/velimir.viskovic/posts/1172140952895403

1 comment

  1. Ante Velebit

    Tu vriću .ovana nemojte stavljati u medijski prostor jer mi se od njega zgadi doručak.

Odgovori

Skip to content