HRT pokrenuo specijalizirani portal koji promiče LGBT propagandu

Program za djecu i mlade Hrvatske radiotelevizije pokrenuo je novi specijalizirani portal “Projekt Drugi” namijenjen djeci i mladima školskog uzrasta te njihovim nastavnicima, koji promiče LGBT propagandu te promovira redefiniciju braka i posvajanje djece od strane homoseksualnih parova.

Donosimo kratki pregled materijala namijenjenih djeci koji su do sada objavljeni na portalu pod temom “LGBTIQ populacija”:

Portal donosi video u kojem se psihologinja Sandra Tolić deklarira kao lezbijka, govori o svojem životu i svojem istraživanju o “LGBT roditeljstvu u Hrvatskoj” (pod nazivom: “Ja nisam gej mama, ja sam mama”). U videu – namijenjenom djeci od 1. do 4. razreda srednje škole – promovira se imanje djece od strane homoseksualnih parova te se pokušava normalizirati mogućnost da dijete odgajaju “dvije mame” ili “dva tate”, unatoč tome što relevantna znanstvena istraživanja pokazuju da su djeca koja odrastaju s istospolnim partnerima u daleko nepovoljnijem položaju te da je vjerna zajednica muškarca i žene, javno objavljena pred zajednicom i društvom i puna ljubavi, najbolja za djetetov odgoj i razvoj.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

1 comment

Odgovori

Skip to content