HRVATSKU ČEKA NAJVEĆA SMJENA VELEPOSLANIKA U POVIJESTI

Držanje Titove slike u Hrvatskom veleposlanstvu je provokacija.

Hrvatsku čeka najveća smjena veleposlanika u povijesti – Zašto hrvatski veleposlanik Ivo Goldstein u uredu u Parizu drži sliku Tita?

Učinkovitost nekih od tih veleposlanika je vrlo niska, za neke se niti ne čuje. Oni rade protiv državne politike, neki su zaostali u nekim drugim vremenima, gdje misle da je Hrvatska još uvijek kandidatkinja u EU i NATO-u” – predsjednica Grabar-Kitarović

Među zemljama u kojima slijede smjene je Amerika. Iz Washingtona bi se, nakon pet godina, trebao vratiti Joško Paro.

Ivo Goldstein iz Pariza se vraća sa „ljubavlju“.

Vraćaju se i veleposlanici iz Berlina, Poljske, Mađrske, kao i iz Srbije gdje Predsjednica nije zadovoljna veleposlanikom.

Poražavajuće je i činjenica da Hrvatska u nekim važnim zemljama već godinama nema veleposlanika.

Primjerice, u Ruskoj Federaciji.Izraelu, Turskoj

Notorni Josipović i Vesnica Pusić već „vrište“ o novoj ustašoizaciji diplomacije.

Neka „vrište“.

KRUGOVAL DOMOVINA

P.S.: Nije samo za Hrvate provokacija držanje slike Tita nego i za Židove. Tito je likvidirao preko 580.000 nevinih Hrvata poslije 2.svj.rata i za to je on za nas Hrvate ratni i mirnodopski zločinac. A što se tiče Židova, Srbijanci su jedini u ondašnjoj Europi proglasili svoju Srbiju “Judenfrei” državom, a Tito je nastavio nepravdu prema Židovima u Hrvatskoj što im nije dozvolio vračanje imovine, niti otvaranje bilo koje firme.
Znači, svatko tko nije Srbijanac, treba se zapitati što je to u tom diktatoru prije nego što ga počne slijepo slijediti, veličati.

A svi takvi komunističko-jugoslovanski `diplomati´ ne smiju zastupati Hrvatsku jer njihov interes ne leži u napredovanju i boljitku Hrvatske!

KRUGOVAL DOMOVINA

3 comments

  1. Dora Krupic

    V. Pusić više od godinu i pol nije na čelu MVP-a, a svi njeni kadrovi su još vrlo aktivni. Toliko o interesu nove vlade da uvede promjene. Šta još treba da progledamo i da shvatimo u kakvoj farsi smo sudjelovali glasajući za HDZ?

  2. Zvonimir Polic

    Nije pitanJE zasto doticna faca drzi sliku zlikovca u veleposlanstvu RH – vec se moramo zapitati zasto taj tip nije u ZATVORU ???

Odgovori

Skip to content