Orban poziva Europljane da dođu kao izbjeglice u Mađarsku pred ‘ terorom multikulturalnosti

Foto: fah

“Mi ćemo pustiti u zemlju prave izbjeglice!”, rekao je mađarski predsjednik Viktor Orban: “To su Nijemci, Nizozemci, Francuzi i Talijani, svi preplašeni političari i novinari koji ovdje u Mađarskoj mogu pronaći Europu koju su izgubili u svojim domovinama.”

Globalistički populisti i političari, tvrdi Orban, žele “pomesti demokratsku raspravu i zamijeniti s demokracijom [političke] korektnosti”, gdje “pravu moć ne drže demokratski izabrane vlade, već neizabrane od naroda globalne mreže, medijski gurui i međunarodne organizacije. ”

On je posebno istaknuo britansku želju da napusti Europsku uniju i izbor Donalda Trumpa u Sjedinjenim Američkim Državama kao epizode u široj pobuni naroda protiv “arogancije” globalnih elita čija su “usta začepili obični ljudi”.

Tvrdi da je 2016. pomela i poslala u povijest „liberalne gurue i proroke“, koji su “opasnost za demokraciju”.

„Vidimo svjetski najbizarniju koaliciju krijumčara ljudi , ‘aktivista za ljudska prava’ i elita europskih političara čiji je cilj i namjera dovesti milijune useljenika u Europi”, rekao je Orban.

Orban je dodao da je 2017. godina obračuna sa neoliberalnim elitama koje će pokušati uzvratiti udarac. Osobito je upozorio na djelovanje i opasnost civilnih udruga od kojih mnoge financira milijarder mađarskog porijekla George Soros za vlastite probitke i ciljeve.

Izvor: narod.hr/breitbart.com

Odgovori

Skip to content