Pupovac i bratija u Njemačkoj napadaju Plenkovića i Kolindu Grabar Kitarović

Žalosno je da nitko na takvu medijsku hajku u njemačkim medijima u pravilu ne odgovara

Pupovac sa bratijom i dobro umreženom hrvatskom diplomacijom u Njemačkoj zaostalom od mandata predsjednikovanja Stipe Mesića i Ive Josipovića nastavlja sa sotoniziranjem sada novog premijera Andreja Plenkovića i predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Novinski petokolonoši u raznim njemačkim tiskovnim medijima ali i ponekim elektronskim razapinju Plenkovića i Kolindu kojima spočitavaju podržavanje fašistoidnih elemenata i njihovih medijskih nastupa, gdje im zamjeraju da ne daju jasnu podršku antifašistima poput Habulina, Zorana Pusić, Vesne Teršelić, Milorada Pupovca. Tako njemački novinari zamjeraju predsjednici i premijeru zašto odmah nisu smijenili direktora škole u Šibeniku, iako je poznato da direktor Belamarić nema ništa protiv Ane Frank, ali ima protiv pakovanja hrvatske antife i prikazivanja cijelog hrvatskog naroda fašističkim, iako je poznato da je sam predsjednik Tuđman, vođa hrvatske desnice bio antifašista.

Žalosno je da nitko na takvu medijsku hajku u njemačkim medijima u pravilu ne odgovara izuzev dva, tri samostalna strijelca Hrvata koji su već proglašeni desnoradikalnim novinarima, dok srpska strana i hrvatski izdajnici neumorno kopaju i servisiraju razne lijeve njemačke medije.

Zašto Hrvatska ne može parirati tim zlikovcima da državnoj razini te da u sklopu Ministarstva vanjskih poslova i Hrvatske vlade djeluju institucije koje se bave stranim medijima i demantiraju razne naručene napade na hrvatsku opstojnost, Domovinski rat i društvo koje se bavi zaštitom nacionalnih resursa. U svemu tome hrvatska bi diplomacija trebala odigrati veliku ulogu, a dok bude u ovakvom izdanju bar u Njemačkoj nema šanse da se čuje druga strana, stvarni interes hrvatskog naroda, a ne pošto-poto uništavajući globalizacijski procesi poduprijeti srpskim osvajanjem i iskrivljavanjem istine.

Kako to da Hrvatska nije u stanju na njemačkom tržištu već jednom izdati knjigu svoje povijesti na njemačkom jeziku? Primjerice jednog Rudolfa Horvata koji bi konačno parirao srpskoj akademiji SANU koja sa svojim štićenikom i kvazi knjigom Viktora Novaka nastavlja Nijemcima nesmiljeno soliti pameti kako je hrvatski narod i crkva u Hrvata na čelu sa Alojzijem Stepincem ogrezla u fašizmu? Zašto se poznato Horvatovo povijesno djelo ne suprotstavi knjigi Magnus Crimenu jednog Novaka, kojega njemački novinari i povjesničari uvelike koriste za sve napade na Hrvate i Hrvatsku, kao i poznati Hrvat i Nijemac koji po Njemačkoj propagira druga TITA.

Autor: Ante Novoselec, BERLIN/dnevno.hr

8 comments

  1. Mario Milovčić

    Nažalost, ta bagra jugo-udbaška je premrežila Hrvatsku već odavno, 80-tih godina kad su Svetozar Tedeschi, Marko Roglić, tata Franje Lukovića i mnogi drugi zaslužni drugovi sondirali teren za sebe i svoje sinove, nećake i sinovce, prethodno pobivši 586.000 Hrvata od Bleiburga do Goljaka, opljačkavši hrvatsko i židovsko bogatstvo i poslavši ogoljeli hrvatski živalj u tuđinu. Bez stvarne Lustracije koju je spominjao Karamarko i Hasanbegović, a zbog čega su i otišli, a ne zbog navodnoga sukoba interesa oko Ine ili “ustaške” HOS-kape, nema nikakva boljitka za Hrvatsku i Hrvate, jer ti fosili Manolić, Mesić, Fumić, Goldsteini, pa Josipović, Milanović, Ostojić i mladi istoričari Jakovina, Klasić, Markovina uz pomoć Pupavca, SPC-a i izdajničkih medija te peto-šesto-sedmokolonaša ne daju da ISTINA I PRAVDA hrabrih ljudi kao što su Roman Leljak, Blanka Matković, Rado Pezdir, Josip Jučević i dr. izađe na vidjelo!?!

  2. Sidland

    Hrvati su nepismeni, još bolje Hrvate ne interesira što pis u srBo jugoslovenskim pamfletima , Hrvatska nema organiziranu liniju protiv napadača bilo u kulturi bilo u književnosti bilo u sportu bilo u povijesti , jer kada dobijemo jednog takvog ili još bolje kada nam ga bog pošalje mi ga pokopamo . Jedan Hasanbegovic raspustio bi tu bagru u jednoj godini.

  3. Rudolf

    Nije li Plenković “ničim izazvan” zamolio druga Pupovca da uđe u njegovu vladu ma koliko da to koštalo HR narod?

  4. rudolf

    Nije li Plenković “ničim izazvan” zamolio druga Pupovca da uđe unjegovu vladu ma koliko to koštalo HR narod?

  5. Ana Weber

    Da to je hvala na Pupovčev način! Na njegov zahtjev je imenovao Obuljen za ministricu ,na njegov zahtjev marginizirao sve domoljube i sada nije postupio po njegovoj volji pa ga ovaj ocrnjuje pred njemačkim Judama Soroševim plaćenicima ,od kojih Njemačka nesmije glavu dići!

  6. Imamsve

    Ti “fašisti” PUPAVČE porazili su tvoje sunarodnjake, okrutne srpske fašiste zauvjek, idiote jedan!!

  7. Mladen

    Ako se ne varam Predsjednica Države, predsjednik vlade i ministar vanjskih postova postavljaju veleposlanike. Oni su produžena ruke politike istih. Ako im odgovaraju ne će ih micati, zadovoljni su njihovim radom,ako ne, maknit će ih. Postupak je jednostavan.
    Da se neko na tako važnim funkcijama iz ovih ili onih razloga ne smjenjuje je prozirna. Ne trebate se (predsjednice Države i predsjedniče vlade) nikom ispričavati i pretjerano obrazlagati za takva postavljenja. Ili možda morate? Nevjerojatno je da na veleposlaničkim mjestima sjede provjereni jugosloveni! Kako će takvi raditi u interesu Hrvatske? Šta ću mislit o onima koji imaju ovlasti takve maknit, a to ne čine. Dužni ste to učiniti, ako tako i ne mislite, radi onih koji su vam dali svoje glasove i zato ste tu gdje jeste.
    Bit će izbora još……………!!!

  8. Vadlja Branko

    Ako sadašnja Vlada sa Plenkovićem, na čelu , ne želi provesti Lustraciju, i time onemogućiti nutarnje napade jugo crvenih antifa , kako bi onda reagirala na vanjske napade
    Tim više, što na izričit zahtjev Predsjednice , da se smjene veleposlanici, koji praktično rade protiv Hrvatske, ne smjenjuju se.

Odgovori

Skip to content