Krv je već pala, druže ‘Ostoja’, pod tvojom komandom!

„Samo je pitanje ne više hoće li, nego kada će pasti krv a onda će odgovornost biti na vama koji to dopuštate, o tome šutite i to podržavate“, poručio je jučer ‘krvavi Ostoja’ vladajućima.

Za ovu bezobrazno optužujuću izjavu bivšeg glavnog pandura možda je upravo kriva rakija pa ga stoga potaknimo na otrežnjenje!

Licemjerno, smetnuo on s uma da je krv već i potekla i to ulicama Vukovara, za hrvatske branitelje grada-heroja:

Maloljetni dragovoljac Domovinskog rata Darko Pajčić, čovjek koji je preživio rat i srbijanske logore, stradao je u miru i to pred, dali i hrvatskom, policijskom postajom u Vukovaru prije dvije godine.

A umro je u noći s 20. na 21. Studenog 2015. godine.

Pajčić je bez ikakve sumnje život izgubio od posljedica po život opasne, teške ozljede glave koju je zadobio od Ostojićeve policije 12. studenog 2013. godine u Vukovaru.Darka Pajčića teško je ozlijedio glomazni ‘Rankovićev milicajac’, Saša Sabadoš u Vukovaru, nakon što je pokušao razbiti dvojezičnu ploču koju je Milanovićeva vlada pod okriljem noći provokativno postavila na hrvatske institucije u Vukovaru; okrvavljenom Darku nitko od policije nije priskočio u pomoć!?.

Podsjetimo, kako bi ublažio odgovornost policije u ovom slučaju, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić u Saboru je javno kazao da je ‘rakija kriva za teško ozljedu Darka Pajčića’….ili je možda nesretni Darko sam udario glavom o pločnik kad je samo vidio onu gromadu od milicajca Saše Sabadoša!

A krv umalo nije potekla i u slučaju Marka Franciškovića, u kolovozu 2013., kojeg je ondašnji glavni pandur Ranko Ostojić dao uhititi nakon što se nije mogao intelektualno suprotstaviti nesretnom Marku….u uzajamno oštroj ‘prepisci’ na Facebook-u.

Evo što je o tome tada pisao Markov zabrinuti otac, Jure Francišković u strahu za, sistematskim trovanjem,….ugroženi život svoga sina:

„’Kanibal’ Ostojić, službena ‘Trovačica’-doktorica Biško, ‘Pobočnik’ državnog odvjetnika Mladena Bajića, drug Grubišić i sudac Benčić koji su moga Marka (hrvatskog branitelja, nap. a.) proglasili ‘ludim-shizofrenim i opasnim za okolinu’ pa ga treba ‘uhititi, izolirati i likvidirati’ što i rade već više od pet mjeseci!

Oni ‘liječe’ zdravog Čovjeka.

Ako su ONI proglasili moga nevinog sina ludim-shizofrenim dozvoljavaju mi da ih nazovem ‘shizofrenom bandom/ novovjekom inkvizicijom’ nedostojnom rada kojeg obavljaju…. U cijeli ‘slučaj’ uvlači se psihijatrija, ova neegzaktna i fluidna grana medicine po kojoj ‘može biti i ovako i onako’: upravo ‘onako kako to hoće i traži’ režim a ‘prodani’ psihijatri revnosno izvršavaju.

Zapitajmo se zašto Biško ne analizira zdravstveni život Marka a morala je, vidjeti u prilogu i zdravstveni karton Marka koji je i više nego čist. Dr. Biško je u ‘teškom’ sukobu interesa; nekoliko sati vještači Marka u zatvoru a zatim ta ista ‘Spodoba’ mjesecima ‘liječi’/truje Marka u Zatvor-bolnici! (neregistriranoj psihijatrijskoj ustanovi!).

Krv, ovaj put, umalo nije potekla a žrtva je i u ovom slučaju bio hrvatski branitelj, otac troje djece, visoki intelektualac!

Jednako tako, krv hrvatskih branitelja samo što nije potekla na Trgu svetog Marka; takve scene mi stariji nismo vidjeli ni u vrijeme po krvi poznatog milicijskog režima Titinog doglavnika Aleksandra Rankovića!?

Žrtve policijskog terora pod komandom ovaj put Ranka Ostojića, od ‘milja’ nazvanog Ostoje Rankovića, i ovaj put su bili, a tko bi drugi nego, hrvatski branitelji i ratni vojni invalidi…Domovinskog rata!

Prosvjednicima koji su u četvrtak, 28.svibnja 2015., prosvjedovali na Trgu svetog Marka potporu su dali i branitelji iz Savske 66 koji su se u velikom broju okupili ispred zgrade Vlade.

Osim branitelja iz Savske, pred Vladu su krenuli i branitelji iz Vinkovaca, Vukovara, Osijeka, Zadra. Branitelji kažu da su došli dati podršku radnicima koji prosvjeduju, ali, uzalud i očekuju da ih premijer Zoran Milanović primi.

Na Facebook stranici Potpora Đuri Glogoškom javljaju kako im se javio sin Glogoškog:

„Otac je dobro. Pozlilo mu je ali su liječnici odradili jako dobar posao.
Trenutno se Đuro odmara u crkvi na klupama.

Naš Lula, hrvatski branitelj, je ozlijeđen dok je policija pokušala na ulazu u crkvu silom uhvatiti Josipa Klemma, Lula je stao ispred njih te su ga povukli na pod te ga doslovno našutali.

Na ulazu u crkvu nekoliko je svećenika. Nešto ranije policija je propustila šestoricu franjevaca u crkvu.“

I što na kraju zaključiti?

-‘Našem Ostoji’ izgleda braniteljske krvi nikad dosta; iako više nema bezgraničnu represivnu moć i dalje mu se po glavi mota zloćudna doktrina njegova bivšeg šefa…’ili mi ili oni?’

A daleko bi mu bilo pametnije da hrvatskom narodu konačno objasni tko je to bio misaoni kreator svastike na Poljudu i što je bila tema njegova razgovora na večeri prije utakmice u splitskome restoranu ‘Lučica’ s Antom Maslovim, direktorom tvrtke ‘Jadro’ koja je, ‘veoma brižno i veoma stručno’, održavala zeleni travnjak na Poljudu!?

Damir Kalafatić/hrsvijet.net

1 comment

  1. Mirkop

    SVE TO PLENKOVIC I BOZO ZNADU ALI ZALI BOZE ISZE DVINJE ALI DOCICE DAN DOCICE KRAJ NE ZABORAVITE Z D S

Odgovori

Skip to content