Mediji Sauchu uzdižu u heroja zbog sumnje u 2 naloga tajnice, a on ih je potpisao 130

“Sauha je odradio posao Uskoka”, “Saucha je istražio sporne putne naloge”, “Kad neće Uskok hoće Saucha”, “Veliki obrat u aferi Dnevnice”, “Želim nazad svoj život. Želim hodati po gradu bez da mi netko viče lopove, jazavče”, “Prijevaru je trebao otkriti DORH, a ne ja” dio je naslova u protekla dva dana u hrvatskim medijima.

Tomisilav Sucha se od omraženog lika, kojemu je Vladina blagajna služila kao ‘kasica-prasica’, za samo dva dana prometnuo u narodnog heroja. A sve zbog sumnje da je na dva lažna putna naloga potpis njegove tajnice Sandre Zeljko.

Atmosferu je potaknula i informacije iz DORH-a da je Sandra Zeljko pokušala prevariti grafologe pa je morala ponovno u Gajevu (sjedište Uskoka) da bi se usporedio njen stvarni rukopis s onim na putnim nalozima.

Nastavak priče o lažnim putnim nalozima nije nikakav obrat u aferi Dnevnice. Sauchu ne amnestira posumnja da je krađa nastavljena u mandatu Tihomira Oreškovića te da je spornih putnih naloga bilo i za vrijeme aktualnog premijera Andreja Plenkovića.

To samo pojačava tvrdnju da je kriminal u vrhu hrvatske vlasti pravilo, a ne izuzetak. I da ne ovisi o političkim strankama, najmanje o HDZ-u ili SDP-u, a pa je čak iluzija očekivati da će ga oni riješiti. a poglavito DORH koji je jedinca za korupciju u Hrvatskoj.

Dakle, Saucha se preko noći pokušava prometnuti u narodnog heroja zbog sumnje da je njegova bivša tajnica umiješana u nezakonite poslove u dva slučaja, a on, za kojega su grafolozi neupitno utvrdili da je potpisao 130 lažnih putnih naloga prezentira se kao zviždač i borac protiv kriminala.

A sve je krenulo objavom u Nacionalu koji zastupa Ivana Saucha, supruga i odvjetnica Tomislava Sauche

M. Marković/maxportal

1 comment

  1. MOLOTOV

    To su mediji skloni kriminalu pa je prirodno da “kolegu” iz struke toliko uzdižu !!!

Odgovori

Skip to content