Prijavite se na 8. Planinarski križni put iz Splita po Zagori

SKAC Split poziva mlade iz cijele Hrvatske na 8. Planinarski križni put koji će se održati 1. i 2. travnja 2017. (subota i nedjelja) uz geslo: “U ljubavi nema straha, nego savršena ljubav izgoni strah”. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 22.ožujka na korizmeni, osmi Planinarski križni put koji će odviti na trasi Visoka (Unešić) – Brštanovo – Klis.

Link za prijavu možete naći na FB profilu Skac St. (https://www.facebook.com/events/1797511220511482/ )

Polazak je u subotu, 1.travnja, u 6:15 sa Sukoišanske stanice u Splitu. Nakon blagoslova u 8 sati je planiran polazak u „brdo“. U subotu navečer, u Brštanovu će biti sveta misa i večera. Potom slijedi Večernji program i noćenje u školi u Brštanovu. Nastavak planinarskog križnog puta je u nedjelju ujutro. Polazak je u 8 sati iz Brštanova prema Klisu, gdje će završno misno slavlje biti u 18 sati. Nakon sv. Mise organizirano je druženje uz agape i zabavni program.skackrizni1

U dva dana hodanja kroz zanimljivu Zagoru: Brštanovo, Prugovo, Konjsko, Klis te lokalitete važne u povijesti Dalmacije i Hrvatske (stari franjevački samostan u mjestu Visoka, kliška tvrđava) želimo produbit svijest mladih o našem duhovnom nasljeđu i kulturnoj baštini.

MISIJA / SKAC ST

Odgovori

Skip to content