SDP-ova BILJANA IZGRADIT ĆE NAM ‘BOLJE DRUŠTVO’: Drugarica je na sat imala 72.500 kn, sada vodi mlade SDP-ovce!

Za novu predsjednicu Foruma mladih izabrana je 27-godišnja Biljana Gaća iz Vukovarsko-srijemske županije koja je poručila da će se zauzimati za “izgradnju dobrog društva i obranu vrijednosti 21. stoljeća”

Na izbornoj konvenciji Foruma mladih SDP-a je tristotinjak mladih delegata iz cijele Hrvatske izabralo novo vodstvo toga tijela. Za novu predsjednicu Foruma mladih izabrana je 27-godišnja Biljana Gaća iz Vukovarsko-srijemske županije koja je poručila da će se zauzimati za “izgradnju dobrog društva i obranu vrijednosti 21. stoljeća”.

Prigodno je ‘oplela’ po premijeru

– Ja vas pitam, premijeru, koja je to bolja budućnost? Ona u kojoj mladi odlaze u Irsku ili Njemačku, u kojoj ne sankcionirate plagijatore, a u prvom koraku ste oformili vijeće za suočavanje s prošlošću. Ako je to ta budućnost, onda se zaista bojim za naše mlade – istaknula je nova predsjednica Foruma mladih SDP-a. Podsjetimo, Biljana Gaća na dva sata je u Saboru u veljači 2016. zamijenila Predraga Matića pa je aktivirala zastupnički ‘padobran’ odlučivši da će iskoristiti pravo da punu saborsku plaću prima pola godine, a nakon šest mjeseci pola plaće.

Tad se pravdala da je kao politologinja sama ulagala u svoju dodatnu edukaciju te da i ona mora živjeti od nečega dok bude tražila posao. Doduše, ova mlada snaga SDP-a, kojoj je satnica iznosila 72.500 kuna, zatražila je i mišljenje od saborskog Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa smije li primati saborsku plaću i naknadu kao članica Gradskog vijeća Grada Vukovara. Napisali su joj da ne smije.

– Ministar obrazovanja mora biti osoba koja cijeni znanstvena dostignuća i koja nije dokazani plagijator – poručila je u nedjelju Biljana Gaća, koja je obećala da će se boriti za izgradnju boljeg društva.

Izvor: ovdje

3 comments

  1. Josip

    Naravno da će se boriti za izgradnju boljega društva, izborit će se da svi imaju satnicu 72500 kuna! I izgleda puno mlađe nego da ima 27 godina! Ja bih joj dao 55!

  2. Marijan Trninic

    Preponosna je majka koja je rodila takovu heroinu, sposobnu da za dva sata zaradi veliki novac. O tome sanjaju svi naši kvazi političari, ali ovoj spodobi koja nam nudi programe za sretniju budućnost, zajedno sa pionirom Bernardićem, želim da samo tako nastave, jer za dogledno vrijeme HDZ neće imati opuziciju u Hrvatskom Saboru, naravno osim MOST-a,

Odgovori

Skip to content