URNEBESNO: Maras na facebooku spominje Sjevernu Koreju

Gordan Maras je na svom facebook profilu kritizirao zajedničku konferenciju za medije koju su u ponedjeljak održali premijer države i glavni državni odvjetnik. Kad nešto slično čini bilo koji član SDP-a onda je to smiješno i licemjerno, a kad to čini Maras, onda je još i urnebesno.

Evo što je napisao:

“UZALUD VAM TRUD HDZ SVIRAČI. CVITAN I PLENKOVIĆ BI TREBALI DATI OBJAŠNJENJE ZAŠTO DRŽE ZAJEDNO PRESICE KAO DA SMO U SJ. KOREJI ILI PODNIJETI OSTAVKE!

Zašto je Cvitan dotrčao jučer Plenkoviću u Vladu? Zar nije istraga oko dnevnica tajna za sve pa i za Plenkovića? Zašto DORH nije sam nastavio istragu koja je ustanovila da su kradljivci dnevnica još uvijek u Vladi? Zašto je Plenković lakonski odbacio mogućnost da se u njegovom uredu u Vladi dešava krađa dnevnica, a dešava se?

Plenković i HDZ politiziraju i nije im bitna istina nego im je bitni da nas po kriminalu izjednače sa sobom. Uzalud vam trud svirači. SDP neće nikada biti kao HDZ.”

UZALUD VAM TRUD HDZ SVIRAČI. CVITAN I PLENKOVIĆ BI TREBALI DATI OBJAŠNJENJE ZAŠTO DRŽE ZAJEDNO PRESICE KAO DA SMO U SJ….

Gepostet von Gordan Maras am Dienstag, 7. März 2017

1 comment

  1. MOLOTOV

    Ovaj čunjoglavac stvarno misli da se Srpski Državotvorni Pokret može uspoređivati s bilo kojom hrvatskom strankom ?! Čunjoglavac je jasno zabludio !!!

Odgovori

Skip to content