KAD ŽIVCI PRORADE (VIDEO): Nervozni Saucha teško primio novo skidanje imuniteta

Izvor slike: Screenshot Youtube

Tomislavu Sauchi je većinom glasova u Saboru opet skinut imunitet kako bi se protiv njega mogao voditi postupak, a nakon što je proširena istraga u ‘Aferi dnevnice’.

Vidno nervozni Saucha s nestrpljenjem je dočekao ovu novu odluku saborskih zastupnika koja je još jednom po njega bila nepovoljna.

Podsjetimo, USKOK je ranijim optužbama na Sauchin teret dodajojoš neke nove sumnje, a istraga se proširila i na dosadašnju krunsku svjedokinju, tajnicu u uredima više premijera, Sandru Zeljko, a koja je u Vladi radila sve do početka ožujka kada je otkriveno da su nezakonite isplate dnevnica nastavljene i nakon odlaska Sauche iz Banskih dvora.

U izjavi medijima ispred zagrebačkog Općinskog kaznenog suda Ivana Saucha, Tomislavova supruga, nedavno je kazala da Uskok koristi sva sredstva da dokaže da je njen suprug kriv “ako ne za ovo, onda jer je ukrao bombon”. “Doživio je to tragično jer dok se mi trudimo biti fer, drugi to nisu”.

Podsjetila je da je Saucha nakon prvih informacija o navodnim nezakonitostima koje je otkrila državna revizija “stao pred sve kamere i kazao da se nada da je riječ o grešci, a ako nije onda je riječ o ozbiljnom kaznenom djelu. Tako se ne ponaša kriv čovjek”, ustvrdila je Saucha.

Dodala je i da je od nekoga tko je išao prijaviti kazneno djelo postao osumnjičenik kojemu je hitno skinut imunitet i određen istražni zatvor.

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content