‘Glavašević krši zakon nazivajući hrvatske branitelje ustašama’

‘Rat’ urednika Thompsonovih Facebook stranica i saborskog zastupnika Bojana Glavaševića, započet rano jutros na društvenim mrežama, nastavio se i u poslijepodnevnim satima.

Naime, nakon što im je Glavašević putem Twittera odgovorio na njihov post u kojem citiraju njegovog oca Sinišu, administratori mu nisu ostali dužni.

“Vidimo da se gospodin Bojan Glavašević uskoprcao na Twitteru. Svašta brlja, ali nije nam komentirao zakon koji smo mu poslali linkom. Gospodin Bojan Glavašević i dalje krši zakon i deklaraciju o Domovinskom ratu nazivajući Hrvatske branitelje ustašama. Ne mislimo voditi polemiku s gospodinom Glavaševićem, ali eto bar da se osvrnemo na njegove gluposti.

Pa gospodine Glavaševiću, Hrvatska postrojba iz Domovinskog rata (HOS) nije nosila na odori zvijezdu petokraku već svoj znak s pozdravom ‘Za dom spremni’.

Stoga Vas pozivamo da prestanete kršiti zakone Republike Hrvatske nazivajući taj pozdrav na odorama Hrvatskih branitelja ustaškim.

P.S. Jedini izvorni proizvod iz vremena NDH koji je naslijedila današnja Republika Hrvatska je valuta KUNA, a koja je Vama i vašim etno mentorima toliko mrska da je svakodnevno nosite sa sobom”, navode urednici Thompsonovog Facebooka.

Izvor: direktno.hr

1 comment

  1. Marijan Trnini

    Zadojen majčinim mlekom srpstva i četništa, od ovoga se dupeglavca i malog smrdljivog govanca i ne može očekivati nešto drugo.. Bio doministar branitelja ???!!!???!!!

Odgovori

Skip to content