Grbin jedva dočekao kraj izborne šutnje kako bi napao Stiera zbog sudjelovanja u Hodu za život

Foto: fah

U subotu je održan “Hod za život”, a na njemu je između ostalih sudjelovao i ministar vanjskih poslova Davor Ivo Stier.

Saborski zastupnik SDP-a Peđa Grbin na svojem je Facebook profilu komentirao ‘Hod za život’ i ministra vanjskih poslova Davora Ivu Stiera. Evo koji je stav iznio:

“Znam da čekate rezultate lokalnih izbora, ali zbog izborne šutnje o ovome nisam mogao pisati tijekom jučerašnjeg dana. A to je ponašanje ministra Stiera. Koji ne vidi apsolutno ništa sporno u tome što se kao ministar vanjskih i europskih poslova naše zemlje, dakle kao osoba koja nas predstavlja u svijetu, prešetava Zagrebom sa osuđenim ratnim zločincem kako bi propagirao politiku netolerancije i mržnje. Sramota. I da, namjerno dijelim narod.hr, jer mi se čini da su u svojem prenošenju ministrovih riječi bili najiskreniji.”, napisao je Grbin na Facebooku.

Znam da čekate rezultate lokalnih izbora, ali zbog izborne šutnje o ovome nisam mogao pisati tijekom jučerašnjeg dana. A…

Gepostet von Peđa Grbin am Sonntag, 21. Mai 2017

Ja sam bio i prošle godine, i naravno da ne mijenjam uvjerenja zbog toga što imam drugu funkciju, pa sam i ove godine ovdje”, kazao je RTL-u ministar vanjskih poslova, Davor Ivo Stier (HDZ), o Hodu za život.

“Trebamo zaštititi život, prvenstveno fokus staviti na edukaciju i probuditi svijest da nam medicina 21. stoljeća i govori da život počinje začećem”, dodao je.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku ove se godine održao u Zagrebu i Splitu. Okupilo se više desetaka tisuća ljudi.

Izvor: narod.hr

Odgovori

Skip to content