Hollywodski glumac James Woods jednim tweetom razotkrio predsjednicu organizacije Planned Parenthood

James Woods, hollywodski glumac i producent, komentirao je poruku koju je Cecile Richards, predsjednica najvećeg abortivnog lanca na svijetu, organizacije Planned Parenthood, uputila za majčin dan na svom Twitter profilu, donosi Narod.hr:

@Cecile Richards “Ništa ne kaže ‘Volim te, mama!’ kao zauzimanje za prava svih majki da dobiju skrb koja im je potrebna.

Woods je u sada već viralnom odgovoru na Twitteru komentirao Richards:

@RealJamesWoods “Teško je reći ‘Volim te, mama’ iz koša za medicinski otpad…”

Podsjećamo, prikrivena istraga Centra za medicinski napredak je u nizu videa razotkrila da abortivni lanac Planned Parenthood trguje dijelovima abortirane djece. Od tada, sve više saveznih država SAD-a nastoji ukinuti financiranje ovoj organizaciji, a trenutno je u proceduri da se isto učini i na federalnoj razini.

Cecile Richards je svojim tweetom željela prikazati Planned parenthood kao organizaciju koja pomaže majkama, što je James Woods demaskirao dovodeći Richards u realnost: djeca koja su pobačena i nisu se imala priliku roditi, već su njihovi ostaci završili ili u košu za medicinski otpad ili su prodani – ne mogu reći “Volim te, mama!”, zaključuje Narod.hr.

Odgovori

Skip to content