HRVATSKA DANAS: ‘Biraj svoje – Srbin si, svoj na svome’ – predizborni je slogan čovjeka koji je bio aktivan u agresiji na Hrvatsku!

Boro Rkman, kandidat za zamjenika župana Sisačko – moslavačke županije iz redova srpske nacionalne manjine, predizbornim je plakatom poprilično razbjesnio svoje sugrađane.

“Manjina jesmo, slovom zakona, ali siguran sam da se ni Vi, kao ni ja, ne osjećate manje vrijednim u bilo kojem smislu jer vjekovima smo na Baniji i Kordunu svoji na svome. Ponosimo se svojim đedovima, a pripadnost rodnoj grudi i ono što jesmo prenosimo u amanet našim sinovima, kćerima i unučadi. To ćemo i pokazati biranjem svojeg, srpskog kandidata!”, dio je teksta na plakatu naslovljenog riječima:

“Biraj svoje – Srbin si, svoj na svome”…

Dio Rkmanovih sumještana ne dijeli sreću zbog njegovih političkih uspona obzirom da je Boro Rkman za vrijeme rata bio novinar koji je tekstovima veličao i bodrio vojsku RSK, a što on sam nikad nije krio jer u tome ne vidi ništa sporno. Loš glas koji ga prati nije spriječio njegovu želju za političkim djelovanjem, pa je tako Boro Rkman već godinama dožupan, a po svemu sudeći, to će i ostati.

plakat1-660x450

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content