IZA ZAVJESE Letica: Krah ljevice i fatalna HDZ-ova greška

Letica kod Dujmovića

Jesu li ovi izbori donijeli kraj Mostu i Bernardiću i može li se SDP uopće podignuti na noge s ovom garniturom? Nije li Plenkovićeva netaktičnost glavni krivac za debakl u Zagrebu koji im sada donosi kao konkurenciju i novu Hasanbegovićevu stranku? Koji su dometi te stranke i jesu li realna očekivanja da će doći do masovnih HDZ-ovih prijelaza u tu novu stranku, pitanja su iz prvog dijela emisije koja će dominirati u večerašnjoj emisiji Tihomira Dujmovića ”Iza zavjese” u kojoj će ugostiti prof. Slavena Leticu.

Ne pokazuje li odličan rezultat liste ”Zagreb je naš“ početak kraja velikog SDP-a u Zagrebu, gdje je SDP dobio manje od Bandićeve liste?

Je li ovo kraj Bernardića na čelu SDP-a, koji ima žestoke oponente u stranci i posljednja je brana stvaranju velike koalicije s HDZ-om? Napokon, nije li ovo kraj velikog SDP-a i u Splitu jer je očito da su brojni SDP-ovci glasali za stranku ”Pametno“?

Kakvu to imamo pravnu državu kada Hrvati nemaju problema s glasovanjem za lidere koji se upravo procesuiraju, kao što je slučaj s Čehokom i bio je slučaj s Androm Vlahušićem?

Što se dogodilo s Mostom, idemo li na nove izbore ili vjeruje u preslagivanje, kako gleda na aferu sa Agrokorom gdje je ”sijevnula” nova kaznena prijava protiv Ivice Todorića?

Koliko je realno da Todorić bude uhićen; što je presudilo Agrokoru – Putin i Rusi. kako tvrdi Franjo Gregurić, Todorićeva gramzivost, ili bankovne kamate?

I napokon, hoćemo li na kraju svi platiti ceh Agrokora, teme su i pitanja večerašnje emisije ”Iza zavjese“.

Srijeda, 21.15 HTV1, repriza, četvrtak 15.15 HTV 4.

Izvor: direktno.hr

1 comment

  1. moje pravo želim

    ajde budalo samo ti i Crkva neznate da sdp+hdz+njihovi sateliti +čedilo puoovac+bandić=skj-u, isto tako + komunisti udba i doušnici=60% titini “vampira” koji sišu krv narodu! znači 40% je birača koji ne pripadaju ni jednoj stranci, od toga odbi djecu ispod godina, starce i one koji neće da iziđu na izbore, jer znaju da su svaki namješteni, kao što je bilo i kod tite.Sada ti je sve jasno, partija sdpe i hdz imadu odprilike45% biračkog tijela, 8 % na njihove satelite i7% na mostu. za jedne izbore u rasulu je hdz, tad izbore dobiva sdp, za druge izbore u rasulu je sdp, tad izpore dobiva hdz i to kozaračko kolo sreće okreće se sad za sdp ,onda za hdz. Zatim dolazi priča domoljubi, komunisti desničari, manjak nacionalne svjesti itd. U stvari sve same komunjare u strankama i crkvi, odnosno KOMUNISTI I FARIZEJI! farizeji i komunisti bojite se otvoriti arhivu,vi to morate, ovo je demokracija ,moramo imati jednaka prava u svemu ,u svemu, a posebno arhivi, jedino zločinci i lopovi se boje otvoranja arhiva . Otvorajte arhivu ,kad se otvori arhiva sve je riješeno!

Odgovori

Skip to content