IZGLEDA LOGIČNO: Peternel točno zna što želi Plenković?!

Igor Peternel, dopredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora, na Facebooku komentira najnovija politička zbivanja. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Što sam neki dan na televiziji prognozirao Božinović je upravo neizravno potvrdio – oni u principu uopce ne traže i ne žele nategnutu presloženu većinu. Inspirirani Vučićem i britanskom premijerkom žele nove izbore za koje bi MOST bio odgovoran, a na kojima ce uvjerjivo uz pomoc medija koje imaju pobijediti smiješnog Bernardica, očerupani MOST, pomesti unutarnju Hasanovu opoziciju i samostalno ili uz manjince četiri godine vladati! To je jedini razlog Plenkijeve nenadane odlučnosti!!”

https://www.facebook.com/igor.peternel.9/posts/10213169149562530

2 comments

  1. Ivan Juroš

    Kad bi MOST, dok još drži Sabor!? nametnuo točku usvajanja NEDUŽNICE, kao uvjet kandidatima, to bi im dalo vjerodostojnost da misle hrvatski ozbiljno:
    https://lookaside.fbsbx.com/file/Nedu%C5%BEnica%20za%20javno.doc?token=AWwmAgYKyFn_PvIxOWtcqdDxvE1wG0LXem1OF4OYR05zg9F2dNNhIbF2Hd6vfInm9AZO4DwszSs7AkVc_3Jih2uytLuB96nxa_1wq9E2eTuBol6IDr4WaPPLuPBQStHXQzB9xZWn4cXiNbkCPN4Ziiv0ighUl3evSzRFDc0KT-nsdXMsSeuYMY1rCzEhMvijBik
    https://lookaside.fbsbx.com/file/Obrazlo%C5%BEenje%20Nedu%C5%BE-javno.doc?token=AWwqYg_3lyan8WNs3hQ2GrIfv8Kc0YjwrhBQw_O_GvdQiwAcb3tEjMrISYO_wdUSQBs7RrF64VEkJAbECuIlMKNxaS54RP9butx0yEUwHZb8hAfAmTYi4Hk-cMnRkk9VFuapGU8WOcK4F6Q928kq-B1gL5CINbUxW7ZLfyHIHxcGhJ7cUch-vYlNpKaV5ar0PXI

  2. Goranka

    Plenković je jednim potezom u Hrvatsku instalirao soroševsku internacionalu ili globalizam. Na taj način je po kratkom postupku završio projekt razmontiranja hrvatske državnosti. Taj projekt EU je zacrtala i provodi od Ive Sanadrera, preko Kosorice i Karamarka, a zaključio ga je Plenković. Nakon “zločina” odjurio je u sjedište EU, a nagrada je otvaranje granica Hrvatske prema Europi i možda zaštita plijena lokalnih lopova. Nakon ovoga možemo očekivati da ćemo postati” južnoslavenska pokrajina EU”, a Jadrnsko more EU more, pa Cerar može biti zadovoljan. Most je bio zadnji zid ili točnije zidić obrane Hrvatskih interesa koji su sa svojih trinaest ruku napravili više nego cijela oporba u proteklih 20 godina, ali kada su došli do skidanja ilegalnih četnika sa glasačkih lista i otvaranja arhiva, pometeni su po kratkom postupku.Žao mi je što i takozvana desnica napada Most zbog, kako to gospođa Markić kaže, neiskazanih javno kršćanskih vrijednosti. Žao mi je što ni dobronamjerni Hrvati ne vide razliku između onih koji te vrijednosti žive i onih koji se lažno razbacuju “kršćanskim vrijednostima”, a žive na način “u se, na se i podase”.

Odgovori

Skip to content