JACQUESOVA ZAHVALA: Ponosan sam na svoju Hrvatsku, Bog je bio uz nas u svakom trenu

S osvojenim 13. mjestom kao predstavnik Hrvatske s pjesmom ‘My Friend’ na 62. Eurosongu, pjevač Jacques Houdek svojim je nastupom potpuno osvojio publiku. Za razliku od pobjednika Eurosonga Portugalca Salvadora Sobrala s pjesmom Amar pelos dois (Voljeti za oboje), tihog i nenametljivog, Jacques Houdek temperamentnim je nastupom impresionirao i oduševio svoje sunarodnjake.

Vjernoj je publici zahvalio dirljivim riječima na svom Facebooku.

“Ponosan sam na svoju Hrvatsku, najjači smo kad smo zajedno! Prekrasan je osjećaj vratiti se u domovinu koja je sretna i zadovoljna našim nastupom i predstavljanjem! Hvala vam svima na podršci, ljubavi i vjeri u nas! Vaše poruke i pozitivna energija stizali su do nas svakodnevno, nosili smo vas sve u srcima na pozornici u Kijevu! Dali smo doista sve od sebe – za nas, za vas, za našu Hrvatsku!”

Koliko mu je značio uspješan nastup na Eurosongu potvrdile su i ove njegove riječi:

“Hvala Bogu na vodstvu i milosti. U moru različitih energija koje tamo struje (a vjerujte mi, nisu sve bezazlene), izuzetno je teško ostati fokusiran i pozitivan. Nama je u tome pomogla zajednička molitva, dala nam je hrabrosti i snage! Bog je bio uz nas u svakom trenu, osobito tijekom finalne izvedbe kada je sav strah naprosto nestao!

Hvala mome menadžeru i najboljem prijatelju Mihovilu bez kojeg se ova prekrasna priča nikada ne bi dogodila. Naime, osim što je uz mene osmislio cijeli projekt MY FRIEND, on ga je i vodio, na način na koji jedino on zna – potpuno predano, srcem i dušom, uz mnoge neprospavane noći i ogromnu količinu stresa. Volim te, Michael Beck, hvala!”.

Zahvalio je HRT-u na ukazanom povjerenju, kao i Siniši Kovačić i Mariji Nemčić na vjeri u pjesmu te cjelokupnom projektu i konceptu MY FRIEND šefu projekta Tomislavu Štenglu na uvažavanju svih kreativnih ideja moga maloga kreativnoga tima, hvala šefu delegacije Željku Mesaru na stručnom vodstvu, te producentu Nevenu Domljanu na pomoći.

My friends ❤️Ponosan sam na svoju Hrvatsku, najjači smo kad smo zajedno! Prekrasan je osjećaj vratiti se u domovinu…

Gepostet von JACQUES HOUDEK am Montag, 15. Mai 2017

Izvor: direktno.hr

Odgovori

Skip to content