KAKAV NAPAD NA VOĐE SINDIKATA Hamed Bangoura: Jedna ste od najvećih sramota ovog naroda!

Bivši TV voditelj objavio je status u kojem se žestoko obrušio na šefove sindikalnih središnjica. Je li Hamed u pravu? Objavljujemo njegov status u cijelosti pa procijenite sami: 

“Licemjeri će danas ‘dijeliti’ i jesti grah ili poneku srdelicu sa ‘svojim’ narodom. Već sutra će sjesti u prvi restoran i daviti se u škampima, jastozima, biftecima, dogovarajući razno razne kombinacije, a sve ne bi li se održali na vlasti. Sve to uz amen sindikalnih čelnika, koji se kao brinu o zaposlenima. Nabijem Vas i pitam, a što je s nezaposlenima? I zašto ste se išli ulagivati u Slavonski Brod svom članstvu, umjesto da ih sve dovezete u Zagreb i da stane cijela Hrvatska idućih mjesec ili godinu dana ako treba, dok sve ove političke elite koje Vam pljačkaju narod godinama ne odu u ropotarnicu povijesti? Zar Vas nije sram da godinama pregovarate, a da Vam radnici rade za 2.000 kn. Je li Severu, Matoševiću, Novoselu i ini sindikalni čelnici? Vi ste jedna od najvećih sramota ovog naroda. Držite ljestve i loše glumite brigu u ovoj bezobraznoj pljački, a zapravo Vas zaboli dok god imate 10.000 + kuna”, napisao je Bangoura.

Licemjeri će danas "dijeliti" i jesti grah ili poneku srdelicu sa "svojim" narodom. Već sutra će sjesti u prvi restoran…

Gepostet von Hamed Bangoura am Montag, 1. Mai 2017

Odgovori

Skip to content