NAKON OBRAČUNA U SABORU: Leljak potvrdio izjave Mira Bulja oko HDZ-a i arhiva

Roman Leljak, slovenski istraživač i publicist Udbinih arhiva autor niza knjiga u kojima se raskrinkava djelatnost bivše jugoslavenskih tajnih službi, danas je za Direktno potvrdio da je Miro Bulj u pravu kada je danas u Saboru optužio HDZ da je iscenirao krizu vlasti da bi spriječio otvaranje arhiva i zaštitio Udbine agente i suradnike.

“Mogu vam reći da je sve ono što je Miro Bulj rekao u Saboru istina”, rekao je u kratkoj izjavi za Direktno Roman Leljak.

Podsjećamo danas je tijekom saborske rasprave zastupnik Mosta Miro Bulj okrivio HDZ da je namjerno inscenirao krizu vlasti, a sve zbog toga jer se boje otvaranja arhiva iz bivše države.

“Jeste li skupili većinu za novog predsjednika Sabora? Plenković je obmanuo hrvatsku javnost, a jedino što može Božo Petrov je poštovati Poslovnik. Most je kriv i opasna skupina ljudi samo zato što smo tražili da se istraži gospodarski kriminal u Agrokoru, HANFA-i i HNB-u. Jesmo li mi krivi za lociranje i transferiranje, za Bijele noći, za vjetroelektrane? Da ste radili svoj posao, da niste bili poslušni svojim vođama, danas mi ne bi bili u parlamentu. Znamo da su problem arhivi, jer u njima su Todorićevi ljudi. Ti se cere u svojim dvorima, a mi obilježavamo poginule heroje iz Borova Sela”, poručio je Bulj.

Izvor: direktno.hr

4 comments

  1. strauss

    Triba se riješiti sakupljača petokraka šeksa, plenkovića, božinovića i hadezejevih komunista ,koji sa švabom šeksom i čedom “pupom miloradom” i ostalim komunjarama slamaju Hrvatsku državu i traže stare ili nove asocijacije(zajednice) sa uprtim pogledom u Beograd i jugo zajednice! “Ma nešto su objelodanili i izbori u Francuskoj!” “Ma o čemu ovaj laprda, zakon o arhivima je prošao, izglasan i to sa svim amadmanima,” ? Bilo gdje u svijetu ,kada se izglasa zakon on stupa treći dan na snagu i provodi se, drugovi objasnite nama sto onda čeka ova gore navedena jugo komunistička partija?

  2. navodar

    Bože moj,kad će prestati bauljanje i početi normalan rad Vlade i Sabora.Razmišljam da li ću uopće izići na glasovanje slijedeći put jer mi je mučnina od ove komedije!

Odgovori

Skip to content