NEPREGLEDNO MNOŠTVO MLADIH: Veličanstvena hrvatska mladost stvorila božanstveno ozračje u gradu heroju

Izvor slike: hkr/skhm 2017

Mladi iz cijele Hrvatske i inozemstva tijekom vikenda sudjelovali su u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji na 10. susretu hrvatske katoličke mladeži. Prvoga dana, u subotu, mladi su bili raspoređeni po župama gdje su sudjelovali u prigodnom program, a u nedjelju ujutro posjetili su Ovčaru te sudjelovali u misnom slavlju s nad/biskupima i svećenicima, donosi Direktno.hr.

Mladi su svojom pjesmom i molitvom, a osobito svojim dolaskom, podržali grad Vukovar i pokazali svoju ljubav prema domovini, a u tome su ih poduprli i biskupi.

Podsjetimo, Direktno je među prvim portalima koji je objavio vijest o jubilarnom susretu hrvatske katoličke mladeži dok drugi tzv. mainstream mediji uglavnom ne žele izvještavati o susretu katoličke mladeži o Vukovaru. Treba istaknuti da je i Hrvatska izvještajna agencija tek u nedjelju u 14.42 objavila jedinu vijest sa susreta i s jedinom fotografijom Đakovačko-osječkog nadbiskupa Đure Hranića koji je predvodio u nedjelju ujutro središnje euharistijsko slavlje ispred dvorca Eltz u Vukovaru, piše Direktno.hr.

 

 

Odgovori

Skip to content