NEUGODAN RAZGOVOR Glasnović Plenkoviću? ‘Pogledaj ljude oko sebe. Okružio si se izdajnicima!’

Velimir Bujanec: BRUNA ESIH I ŽELJKO GLASNOVIĆ NISU DALI POTPIS PLENKOVIĆU!

BRUNA ESIH I ŽELJKO GLASNOVIĆ NISU DALI POTPIS PLENKOVIĆU! U VLADI NISU HTJELI PUPOVČEV SDSS. Vjerojatan scenarij: novi izbori…

Glasnović šakom lupio po Plenkovićevim stolu i rekao mu: “Nećeš ti meni govoriti da sam izdajnik! Ja sam general Hrvatske vojske, a što si ti učinio za ovaj napačeni narod?!”

Nezavisni zastupnici u Hrvatskom državnom saboru Bruna Esih i general Željko Glasnović nisu dali potpis Andreju Plenkoviću, večeras u Banskim dvorima.

Za daljnju potporu vladajućoj većini imali su samo jedan uvijet: da u budućoj Vladi nema SDSS-a, HNS-a i IDS-a. Sa sobom su imali i papir sa zahtijevom na koji je svoj potpis trebao staviti i Andrej Plenković, no on to nije htio učiniti i izgubio je potporu dvoje važnih zastupnika. Izgleda da će uskoro o svemu svoje reći birači – na još jednim izvanrednim parlamentarnim izborima…

Prema pouzdanim izvorima, Plenković je dugo nagovarao Brunu Esih da potpiše za novu Vladu, no ona je iznijela cijeli niz zamjerki na račun aktualne politike… Razgovor je u jednom trenutku bio i neugodan, a kada je trenutačni premijer povisio ton na generala Glasnovića i rekao mu da su Bruna i on “veliko razočaranje” i da su “izdali HDZ”, Glasnović je lupio šakom po stolu i rekao: “Pogledaj ljude oko sebe! Ti si se okružio izdajicama! Ja sam general Hrvatske vojske, a što si ti učinio za ovaj napaćeni narod?!”

Izvor: ovdje

2 comments

  1. Sharp Shooter

    Bravo generale Glasnović, bravo gđo.Esih! Bilo je vrijeme da netko briselskoj marioneti otvoreno kaže da je car gol! Normalnim ljudima je teško i zamisliti situaciju u kojoj netko generalu Glasnoviću prebacuje tobožnju “izdaju”.. Izdaju su počinili briselski mekušac i ekipa oko njega kada su svoje biračko tijelo demokršćanskog svjetonazora prevarili nakon izbora. Nema tu ništa od izvorne HDZ -ove politike “Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!!”. Ova ekipa ocvalih udbaša i njihovih potomaka gura svoje lopovske interese, odriču se suvereniteta i prodaju nam “europsku maglu” u trenutku kada sve zemlje nastoje povratiti suverenitet nesretno predan Bruxellesu.. Nažalost, trenutno u RH ne postoji snažna prohrvatska stranka koja bi konačno okončala ovaj “vicious circle” interesno umreženih štetočina koji od 2000. pokazuju nebrigu za ugled i prosperitet krvavo stečene hrvatske države, nacionalnih interesa, standarda i opstanka građana. “Elitu” ne zanimaju ni falsifikati novije povjesti na kojima ustrajavaju i Srbija i BiH, ne zanima ih ni granica sa Slovenijom, niti jedan problem nisu u stanju riješiti na korist RH i Hrvata. Zato, bravo generale i gđo.Esih! Nama u politici trebaju dokazani stručni i dobronamjerni domoljubi, ovako više ne ide!

  2. Josip Kljaković Šantić

    Točno zaključuje general Glasnović: NISU GENERAL I BRUNA ESIH – “veliko iznenađenje” PLENKOVIĆ JE STRAŠNO POGRIJEŠIO NAPAVŠI MOST(nezavisnih lista) JER ONI SU BILI PRIRODNI SAVEZNICI OVE VLADE. Uzimajući umjesto njih SDSS-IDS i HNS – PLENKOVIĆ JE UPAO U BLATO S NEPRIRODNIM “saveznicima” I KRIV JE ZA KRIZU VLADE I NOVE IZBOFRE. I HDZ I SDP U SVOJIM REDOVIMA IMAJU IZDAJNIKE I KARIJERISTE. Nažalost Hrvatsku čekaju teška vremena “Gospodari svijeta” SE IGRAJU S NAMA PA ĆEMO MOŽDA ZAVRŠITI U “BALKANIJI” – ZEMLJI “zajedničkog jezika”.

Odgovori

Skip to content