PREDSJEDNICA: Obožavam slušati Thompsona, a vole ga i moja djeca

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar Kitarović svojevremeno je posjetila Narodni radio, koji je otvarao novouređene studijske prostore, najmodernije u ovom dijelu Europe. Tom je prigodom progovorila o svojim glazbenim favoritima.

“Obožavam slušati Thompsona, a slušala sam ga često u automobilu s mojom djecom dok su bila mala’”, rekla je Kolinda Grabar Kitarović i dodala da ju je pjesma ‘Lijepa li si’ uvijek podsjećala na domovinu dok je radila izvan Hrvatske.

Izvor: ovdje

1 comment

  1. Ivan

    “HRT:Grabar Kitarević:Ove godine ne idem u Jesenovac ni u Bleiburg”
    Gospođo predsjednice, to je vaša volja hoćete ili nećete doći na Bleiburg. moji nisu bili u partizanima,jer su se morali odazvati na poziv države Hrvatske,koja je postojala prije rata, partizana i jugoslavije. Završetkom rata ti isti domobrani,koji su se odazvali na poziv priznate države HRVATSKE,odložili su oružje i predali se na Bleiburgu Englezima(čerčilu). oni su ih isporučili zločincu titu, njegovim komunistima i partizanima, komunisti i partizani su ih bez suda i zakona poubijali na Bleiburgu i Križnom putu. A ja kao antifašist,antipartizan i antikomunist, dužan sam odnijeti kitu Cvijeća ,bilo na Bleiburg ili bilo koju jammu diljem Križnog puta i jamu po Hrvatskoj gdje se nalaze kosti Nevine Djece, Trudnih Majka, Zarobljenika i Civila, koje su poubijali zločinci komunisti, partizanii, udba i zločinačka jna.
    (ovaj komentar nije uvrstila HRT među komentare, zašto?)

Odgovori

Skip to content