PROROK MALIĆ: Slijede izvanredni izbori; Milanović se već vraća, ucijenit će Bernardića

Istraživački novinar Gordan Malić na društvenim mrežama komentirao je krizu vlasti i dao jedno proročanstvo. Posebno je zanimljivo jer je Malić prošle godine prije pada Vlade napisao sličan status u kojem su se njegova predviđanja ostvarila.

“Ako ne formira saborsku većinu i ne potvrdi Jandrokovića, HDZ će do kraja tjedna raspustiti Sabor. Izvanredni parlamentarni izbori provest će se nakon drugog kruga lokalnih izbora. Slijedi personalizirana kampanja u kojoj je Plenković suveren, dok je Bernardić, inače ok lik, javno potpuno neupotrebljiv i u kampanji će propasti naočigled kao i onomad Karamarko. Milanović se već vraća, daje intervjue i komentira aktualije. Mislim kako neće rušiti Beru nego ga naprosto ucijeniti potporom u kandidaturi za predsjednika države. Bero će pristati, jer već sad pristaje na svašta. Zoka vs. Kolinda? Već sam nestrpljiv… HDZ će formirati vladu političkog centra, u kojoj sjede normalni tehnokrati i predstavnici predstavnika naših vodećih tvrtki. Haso možda preživi jer je bezopasni soler, ali Vaso neće jer je umrežen. MOST ide na tribine gdje im je i mjesto. Ali sad su ravnopravni s Pernarom što je dobro jer će se u množenju s nulom i sami neutralizirati… Možda se ne nazire kraj korupciji, ali anarhiji vjerojatno. A sad prognoza za Jug i Jadran”, napisao je Malić na facebooku.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=452993091722065&id=100010341341152

Podsjetimo i na prošlogodišnju Malićevu objavu kojom je pogodio ‘u sridu’.

“Dobra vijest za pesimiste. Politički centar, ono ni lijevo ni desno, se radikalizira. Građani žele izravnu demokraciju i pokretna vješala, a ne Vrdoljaka i Kosora. Svaka buduća vlada mora računati na koaliciju s anarhistima u manjem ili većem formatu. Danas su to načelnici manjih općina i gradova, a sutra propali studenti i kuhari. Nema ih dovoljno za revoluciju, ali za kaos u parlamentu, ustavne i druge krize – bit će ih više nego što treba. Njihovi zahtjevi bit će sve radikalniji i gluplji. S ovakvim leadershipom velika koalicija nije moguća. Nema izlaza. Očekuje nas dugo razdoblje nestabilnosti. A sad, prognoza za Jug i Jadran…”, napisao je Malić 6. svibnja 2016. godine.

A evo sta sam prognozirao lani u ovo vrijeme:

Gepostet von Gordan Malić am Dienstag, 2. Mai 2017

Izvor: ovdje

Odgovori

Skip to content