TOMAC O ZABRANI THOMPSONA: Na ljutu ranu uzvratiti istom mjerom!

Ogorčeni zabranom slovenskih vlasti nastupa Marku Perkoviću Thompsonu u susjednoj nam zemlji i njihovim tvrdnjama da je pjevač fašist, a oni koji ga slušaju huligani, 230.000 njegovih obožavatelja pozvalo je Predsjednicu Republike, predsjednika Vlade i ministra vanjskih poslova na javno očitovanje. Od navedenih traže jasne odgovore na pitanje je li Thompson fašist, a njegovi obožavatelji huligani i ovaj zahtjev su objavili na službenim Facebook stranicama M. Perkovića Thompsona.

Zabranu nastupa za Direktno je komentirao politički analitičar Zdravko Tomac, koji je postupak Slovenaca ocijenio prvorazrednim bezobrazlukom.

“Slovenci ponovno pokazuju svoju pravu narav. Nakon što su nas pokušali blokirati na granicama u namjeri da unište turističku sezonu, sada su udarili na duhovnu baštinu hrvatskog naroda. Ne radi se nepravda samo Thompsonu, već i ogromnom broju hrvatskih domoljuba kojima je pjevač simbol patriotizma”, ističe Tomac.

Napominje kako je neophodna energična i oštra reakcija najviših hrvatskih državnih institucija nakon ove odluke.

“Moraju reagirati i Predsjednica i premijer, ali i predsjednik Sabora, političke stranke, kao i braniteljske udruge, jer su naši susjedi ovoga puta prevršili svaku mjeru”, oštar je analitičar.

Novinare je zanimalo kako komentira zabranu koncerta Thompsonu, dok Slovenci istodobno nemaju ništa protiv nastupa Cece, udovice ratnog zločinca Arkana ili Bore Čorbe koji se izjašnjava kao četnik, što našeg sugovornika nije iznenadilo.

“Sve rade samo da stvore zlu krv, a samo s jednim ciljem, da prihvatimo presudu sramotne arbitraže Piranskog zaljeva”, tvrdi Tomac.

Uvjeren je kako je Hrvatskoj preostao samo jedan način da Slovence postavi ‘na svoje mjesto’ i spusti na zemlju.

“Treba ih udariti protumjerom, po principu izreke ‘na ljutu ranu, uzvratiti ljutom ranom’, pa da osjete što je to diskriminacija. Slovenci imaju silne nekretnine u Hrvatskoj, treba im otežati pristup tome, isto onako kao što to oni nama rade. Jasno im dati do znanja da vrijeđaju ovaj narod i da su nekulturni!”, zaključio je Tomac za Direktno.

Izvor: direktno.hr

2 comments

  1. Sidland

    A nije lako nakon sto se otkrilo postojanje još 17 živih koljaca Hrvatskih nevinih žrtava dopremljenih s Blajburg, 200.000 ubijenih Hrvata od strane slovenskih koljaca vapi za osvetom.

  2. Ivan

    To su nam sve dali zločinački “antivašisti” na čelu sa satanom titom, koji su nas podjarmili u jugoslavensko satansko carstvo 1918 i 1945 godine. Tebi naš dragi Bog uz pomoć naših molitava izvede na pravi put,a sva druga titina junad partizani i komunisti ne žele napustiti carstvo zla, nego još vrebaju da nas vrate u prijestolnicu zla gdje su bili do devedesetih, a onda iz straha od četnika bježali ka nama spašavajući muda od četničkih kerova , a , danas laju oko prazni jama, uveličavajući razbojnika tita,koji je naredio genocid na 1.200.000ljudi!

Odgovori

Skip to content