VIDEO – BUJICA Pogledajte odličan nastup Brune Esih: Rekla sam Plenkoviću da smo kvit!

Esih je po prvi puta upravo u Bujici otkrila što se točno događalo na sastanku s Plenkovićem i vrhom HDZ-a kada su tražili njezin potpis za Gordana Jandrokovića…

„Bio je to zaista maratonski razgovor. Dva sata sam bila u Saboru s premijerom i Brankom Bačićem. Potom sam poslijepodne ponovno pozvana na sat i pol vremena u Vladu… Sve se svodilo na to da dam svoj potpis za izbor novog predsjednika Sabora, a što im nisam mogla dati bez jamstva da se neće ići u koalicije sa SDSS-om, HNS-om i IDS-om. Bilo je u određenim trenucima povišenih tonova, a bilo je i pritisaka da se moram izjasniti potpisom kako bih izrazila zahvalnost što sam bila na HDZ-ovoj listi. Odavno sam pokazala svoju zahvalnost, tu činjenicu nikad neću negirati, ali osim toga donijela sam nešto vrlo vrijedno HDZ-u, a to je peti mandat u prvoj izbornoj jedinici koji HDZ nikada nije imao! Smatram da smo sada kvit – rekla sam Andreju Plenkoviću, a ta mu se riječ nikako nije svidjela,“ bila je iskreno Esih.

I sam voditelj Bujice bio je spomenut na razgovoru, otkrila je gošća emisije, na što je Bujanec u čudu komentirao ‘kaj god’.

„Bilo je rečeno da je jedan od razloga za moj uspjeh gostovanje u ovoj emisiji, jer da su upravo ljudi koji su ovdje sjedili postigli najbolje izborne rezultate. To je rekao gospodin Plenković, možda je mislio da ću se uvrijediti na to, ali to me je iznimno razveselilo! Jasno sam rekla da je to dokaz kako se samo zajedničkim snagama može postići dobar rezultat…”

Pogledajte cijelu emisiju:

Odgovori

Skip to content