DR. RUŽICA ČAVAR: U izdaji vjerodostojni!

Izrodi Andrej Plenković i njegovi trabanti u vodstvu HDZ-a, nekad slavne i stožerne državotvorne hrvatske stranke, pokazali su svoje pravo lice i presložili Vladu ovaca, po želji stranog i domaćeg vučjega čopora, kojemu u Hrvatskoj ne smeta osuđeni komunizam ni bilo kakav kriminal vladajućih, nego mu jedino smeta i najmanji znak hrvatskoga domoljublja.

Vodstvo HDZ-a jednoglasno je pogazilo, uz svoje, i dostojanstvo hrvatskih birača, kao i dostojanstvo hrvatske države Republike Hrvatske, krvlju stečene. Žrtvovali su sve te prave vrijednosti jednoj marginalnoj, krajnje nemoralnoj stranci, HNS-u, za njezinih 5 ruku i zato platili sa dva ministarstva, jednim dopredsjedničkim mjestom i tko zna još čime.

No, najgore od najgorega, toj stranci su predali na upravljanje temeljnu i najzaslužniju instituciju hrvatskoga naroda i hrvatske države Republike Hrvatske, Ministarstvo znanosti, naobrazbe i športa (unaprijed mu u nazivu uporno držeći srpsku riječ “obrazovanje”, umjesto lijepe hrvatske riječi “naobrazba”, koju su izgnali).

Prepustili su na najveću vjetrometinu budućnost hrvatske djece i mladih. Prodali su za bijednu cijenu ono najdragocjenije u jednome narodu i državi, što nema cijene, a to je školstvo, odgoj, znanost i šport, koji su temelji budućnosti.

Znači, našu djecu i mlade prepuštaju najpogubnijim i najopasnijim trendovima zapadnoga dekadentnog svijeta, izokretanju ljudske prirode i formiranju izopačenog i nesretnog čovjeka.

Zauzimanje protiv prirodnoga braka između muškarca i žene, promicanje rodne ideologije, homoseksualnosti, ozakonjenje homoseksualnih takozvanih brakova i posvajanja djece u takvima, primicanje pedofilske zlostavljačke bezgranične seksualne slobode i revolucije manijaka Alfreda Kinsleya, kao i sloboda izbora ubijanja najnedužnijih i najnemoćnijih ljudskih bića – nerođene djece, i to po zakonu, sve je to u programu te stranke.

No, vjerujem da će se hrvatski katolički narod, a posebno roditelji, bake i djedovi, tome zlu, uz Božju pomoć, suprotstaviti.

Još je u XIX stoljeću rekao Otac Domovine dr. Ante Starčević: “Najveće zlo koje može pogoditi jedan narod je to da mu tuđin i neprijatelj djecu odgaja!”.

Bože spasi Hrvatsku!

dr. Ružica Ćavar
Izvor: dragovoljac.com

2 comments

  1. kristijan

    Bolje se baviti simonijama te prodajom otpusta grijeha?

    Vaše zaprežno kolo ne ide dalje od Francuske revolucije.

  2. Marijan Glamočak

    Alfred Kinsley, pedofil je inspiracija Soroševim sluganima kako unijeti spiritualni utrov u duše hrvatske djece, te ih učiniti za normalan život nesposobnima.

Odgovori

Skip to content