GOSPA U MEĐUGORJU: Potrebno je mnogo poniznosti i čistoće srca

Vidjelica Mirjana u molitvi

Gospina poruka u Međugorju vidjelici Mirjani Dragičević Soldo u petak 2. lipnja 2017.:

”Draga djeco, kao i u drugim mjestima gdje sam vam dolazila, tako vas i ovdje pozivam na molitvu. Molite za one koji ne poznaju moga Sina, za one koji nisu upoznali ljubav Božiju, protiv grijeha, za posvećene, za one koje je moj Sin pozvao, da imaju ljubavi i duha, snage za vas, za Crkvu.

Molite se mome Sinu, a ljubav koju iskusite od njegove blizine dati će vam snage učiniti vas spremnim na djela ljubavi koja će te činiti u njegovo ime.

Djeco moja, budite spremni, ovo vrijeme je prekretnica. Zato vas ja iznova pozivam na vjeru i nadu, pokazujem vam put kojim trebate ići, a to su riječi Evanđelja.

Apostoli moje ljubavi, svijetu su toliko potrebne vaše ruke uzdignute prema nebu, prema mome Sinu, prema nebeskom Ocu.

Potrebno je mnogo poniznosti i čistoće srca. Imajte povjerenje u moga Sina i znajte da uvijek možete biti bolji. Moje majčinsko srce želi da vi, apostoli moje ljubavi, budete malena svjetla svijeta. Da rasvjetljujete tamo gdje tama želi zavladati, da svojom molitvom i ljubavlju pokazujete pravi put, spašavate duše.
Ja sam s vama. Hvala vam.”

Inače, zadnjih dana mjeseca svibnja, koji je na poseban način posvećen Blaženoj Djevici Mariji, u Međugorje su hodočastile skupine vjernika iz Španjolske, Italije, Belgije, Slovačke, Ukrajine, Poljske, SAD-a, Njemačke, Libanona, Austrije, Irske, Engleske, Kanade, Argentine, Mađarske, Francuske, Filipina, Nizozemske, Švicarske, Paname, Indije, Koreje i Meksika.

Novinari Radiopostaje „Mir” Međugorje susreli su proteklih dana zanimljive sugovornike. Don Josip Žagar, župnik u župi Majke Božje Fatimske u Lukavcu kod Zagreba, govorio je o svojim dojmovima Međugorja: „Prvi sam put došao kao mlad svećenik sa svojim kolegom osamdesetih godina prošloga stoljeća. U Međugorje dolazim bar jedanput svake godine, bilo privatno ili s hodočasnicima svoje župe.

Uvijek, kao i u drugim marijanskim svetištima, čovjek nađe jedan detalj na koji se nasloni, koji ga duhovno hrani i obogati. Svako hodočašće je jedno novo pastoralno iskustvo i duhovno obogaćivanje, što se kasnije može ugraditi u pastoral vlastite župe, a isto tako prenositi i drugim vjernicima, pogotovo onima koji su u različitim potrebama.”

MISIJA / MEDJUGORJE.HR

Odgovori

Skip to content