HAMMOND I RIMAC PROGOVORILI O DETALJIMA NESREĆE

Screenshot

Na pitanje novinara što mu je prolazilo kroz glavu u trenutku kada je shvatio da je nesreća neizbježna, Hammond je kazao: “O moj Bože, umrijet ću”.

Richard Hammond uspješno se oporavlja nakon nesreće u Rimcu Concept One, a sad se oglasio prvi put te detaljno objasnio što se točno dogodilo tog dana.

U intervjuu mu se pridružio i Mate Rimac koji je sa stručne strane prokomentirao nesreću i detaljno pojasnio zašto se događaj uopće zbio.

“To je bila posljednja vožnja u danu i jednostavno mi je promaknuo cilj. Nakon cilja prođete pored brojača vremena. Pokušavao sam vidjeti gdje je brojač, ali bezuspješnoo. Zatim su došli desni i lijevi zavoj, a prije lijevoga me odbacilo.”, objasnio je

“Bio sam svjestan da sam visoko i da je neizbježno da će auto pasti dolje”, rekao je Hammond, sadašnji voditelj emisije The Grand Tour.

Na pitanje novinara što mu je prolazilo kroz glavu u trenutku kada je shvatio da je nesreća neizbježna, Hammond je kazao: “O moj Bože, umrijet ću”.

Hammond je u cijeloj situaciji reagirao razumno i kada su bolničari pristigli kazao im da ga izvuku za ruke, a ne za noge jer je bio uvjeren da je slomio nogu.

Kada ga je najmlađa kći vidjela kazala: ‘To je to? Tata, izgledaš kao da si pao na igralištu’”, kazao je smijući se.

Podsjećamo, na ulazu u teški zavoj Hammond je izgubio kontrolu i završio pored ceste. Automobil se zapalio, a bivši voditelj Top Geara, srećom je prošao bez težih ozljeda.

Izvor: dnevno.hr

Odgovori

Skip to content