ODUŠEVLJENJE U SPLITU, CESARE OSTAJE S MAJKOM Ovrha odgođena zbog nevjerojatnog propusta!

Foto: Ante Čizmić / Hanza Media

Odgoda ovrhe nad sinom Nine Kuluz dogodila se iz proceduralnih razloga. Naime, nije angažiran sudski tumač za talijanski jezik pa policija nije mogla postupati. Ovrha će se ponovno pokušati provesti u srpnju ili kolovozu, piše Slobodna Dalmacija.

11:45 Prema najnovijim informacijama, odgađa se provedba sudske odluke.

– Imamo dobre vijesti. Maleni Cesare zasad ostaje s majkom. Možda ćemo vas trebati opet, obavijestila je prosvjednike organizatorica prosvjeda. Među prosvjednicima se prolomio gromoglasan pljesak, zavladalo je oduševljenje zbog odgode ovrhe. Krenula je pjesma, prvo ‘Zovi, samo zovi’, a onda su okupljeni otpjevali i hrvatsku himnu. Zapjevala je i Severina, sa suzama u očima, u zagrljaju supruga Igora Kojića (on nije pjevao himnu)…

– Dijete je u šoku, ovo je tragedija što institucije rade. Mama se drži, mora radi djeteta, izjavio je djed dječaka Cesarea, koji također nema informacija o tome zbog čega je odgođena ovrha. Najavljeni psiholozi i sudski ovršitelji nisu se uopće pojavili…

11:24 Na Pujankama se još uvijek nisu pojavili niti psiholozi niti sudski ovršitelji. Sve više građana pridružuje se prosvjedu.

11:08 I splitski taksisti pružaju podršku Nini Kuluz i njezinu Cesareu. Zaustavili su se uz cestu i trube u znak podrške. Na automobilima imaju natpise ‘Cesare ostaje’ i ‘Non va cosi’.

Na prosvjed je došao i splitski pjevač Goran Karan.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Odgovori

Skip to content