Predsjednica zbog slabosti napustila misu za domovinu u katedrali

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović napustila je misu u zagrebačkoj katedrali. ‘Radi se o slabosti koja je prošla’, rekao je portalu Direktno njezin glasnogovornik Luka Đurić.

Hrvatska danas obilježava Dan državnosti, a državni vrh – predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i predsjednik Vlade Andrej Plenković bili su na misi za domovinu u Zagrebačkoj katedrali koju je predvodio kardinal Josip Bozanić.

Predsjednici je bilo loše pa je otišla s mise.

“Nije joj pozlilo kao što neki pišu. Radi se o slabosti koja je prošla. Tempo, vrućina, sparina, problemi s kralježnicom, sve se skupilo… No bit će sve ok.”, rekao je Luka Đurić za Direktno.

Predsjednica će, prema najavama, preskočiti prijem u povodu islamskoj blagdana Bajrama, a koji se održava u 14 sati u Islamskom centru Zagreb.

Obilježavanje 26. obljetnice proglašenja neovisnosti i suverenosti Hrvatske trebalo bi završiti svečanim primanjem u Uredu predsjednice Republike u 18.30, kao što je i najavljeno.

Predsjednica se prije nekoliko dana požalila na višemjesečne bolove u vratnom dijelu kralježnice zbog kojih mora na intenzivnu fizikalnu terapiju.

 

Odgovori

Skip to content