Pročitajte što je mladi posuški aktivist Marijan Knezović napisao o voditelju N1 televizije, koji je Raspudića nazvao radikalnim ekstremistom

Marijan Knezović, aktivist iz Posušja, u objavi na svom Facebook profilu osvrnuo se na najavu voditelja N1 televizije u Sarajevu koji je Ninu Raspudića nazvao ekstremnim radikalom i nacionalistom. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Voditelj N1 televizije u Sarajevu bez pardona najavljuje Ninu Raspudića kao ekstremnog radikala i nacionalista dok mu je Nino u emisiji. Toliko je Sarajevo gostoljubivo.

E sad zamislite da je Aleksandar Stanković najavio nedavno u NU2 Senada Hadžifejzovića kao radikalnog islamista i šovinista ili Mislav Bago prije par godina Lagumdžiju kao ustašu i fašista.

E to je osnovna razlika između hrvatskih i bošnjačkih medija, koja puno više govori o samim društvima nego o medijskim narativima”.

Voditelj N1 televizije u Sarajevu bez pardona najavljuje Ninu Raspudića kao ekstremnog radikala i nacionalista dok mu je…

Gepostet von Marijan Knezović am Donnerstag, 1. Juni 2017

2 comments

  1. jadranka tolić

    Nino je vrh…vrhova! Inteligencijom,znanjem,ljubavlju i pravdom,daje svoje komentare .. hvala mu od ❤
    Bilo bi dobro da ga “vodeći politicari”
    dobro poslusaju i ucine nesto pametno i korisno!

  2. ivan

    Bravo momak Bog se uvijek pobrine kako bi mi u Hercegovini imali intelektualce poput tebe Nina Ike i mnogih koji brane nas interes i znaju kad ikako reci istinu. Ta dosta je taj tuzni narod s purom oko zubiju ginuo za Hr a uvijek ostavljen u raljma najgoreg neprijataelj.

Odgovori

Skip to content